Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Torino - Milan

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Kvällens match blir helt avgörande för kampen om sista CL-platsen i Serie A – klarar Milan av att resa sig på nio?

Milan har hackat betänkligt på sista tiden. Man gick in med stort självförtroende inför derbyt mot Inter i mars, men efter att man förlorade där är det som att luften gått ur hela klubben – man har släppt in mål i sju av sina åtta senaste matcher och står med det på endast en vinst i de sex senaste ligamatcherna samt förlust mot Lazio i cupen i veckan, och har nu kniven mot strupen. Att missa CL vore förödande för Milan och utan de intäkterna är det inte omöjligt att man också blir straffade enligt UEFA:s regler om Financial Fair Play då man som bekant storsatsade förra säsongen med flera dyra spelarköp.

Milan har fått tillbaka Paquetá vilket är positivt – frågan är om det räcker? Ty man möter idag ett Torino som är närmast löjligt svårslagna med endast sex förluster på hela ligasäsongen, även om man kryssar ofta, och senast lagen möttes på San Siro blev det 0-0.

På hemmaplan är Torino relativt målfarliga och man har gjort minst ett mål i sina sju senaste hemmamatcher. Dock saknar Torino idag en del offensiv kraft då både Daniele Baselli och Simone Zaza är avstängda, alltid farlige Andrea Belotti återfinns dock på topp. Positivt för Torino är att Falque är tillbaka från sin skada även om han förmodligen inte är redo för 90 minuter enligt Mazzarri.

Känslan säger dock att det kan bli någorlunda målsnålt och jag skulle inte bli förvånad om det slutar 1-1 (finfina odds på BLGM f.ö.) då lagen har kryssat i de fem senaste mötena på Torinos hemmaplan (1-1, 2-2, 1-1, 1-1, 2-2).

Så ett mycket hemmastarkt, men offensivt decimerat, Torino mot ett stapplande och hackande Milan som inte hittat tillbaka till sin goda form från början av året gör att jag spelat kombinationen 1X + under 4.5 mål till fina 1.55 i odds hos Betfair.

Speltips: 1X + under 4.5 mål
Odds: 1.55 (Betfair – bygg ett spel)
Insats: 1.5/5 units
Spelstopp: 20:30 (20 april 2019)

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn