Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Manchester United - Chelsea

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Detta får nog anses som dagens toppmatch, inte nog med det så är det en extremt viktig sådan i jakten på Champions League!

Manchester United - Chelsea Speltips:
United gick som tåget under en bra period men nu under slutspurten när dem viktigaste matcherna spelas så har det gått helt motsatt riktning då man förlorat 5 av dem 6 senaste matcherna! Man har även blivit nollade i dem tre senaste matcherna med hela 0-9 i målskillnad. Om dem rycker upp sig idag eller inte återstår att se men tycker ändå spelbolagen är lite fel ute, United ska inte vara favoriter BARA för ''man behöver vinna''.

I tabellen ligger man på sjätte plats, 3 poäng upp till en CL plats som just Chelsea har. Med det sagt så måste dem försöka plocka hem alla tre pinnar annars är det nog så gott som kört att nå en CL plats. Ett United som går på offensiven är väldigt risky, speciellt när defensiven inte håller världsklass och Chelseas kontringar är giftiga!

Chelsea är inte heller helt klara, dem fick en bonus idag då Arsenal som låg 1 poäng bakom förlorade. En vinst är nog vad man kommer försöka gå för i slutändan, 1 poäng ikväll kan också räcka då man har allt i egna händer.

Till en början så tror jag United kommer vara laget som spelar lite mer offensivt medans Chelsea satsar på kontringar men ju längre matchen går så kommer nog Chelsea ta över mer och mer. Jag har gått emot Chelsea flera gånger detta år då jag inte gillar hur man spelar, tycker man spelar alldeles för defensivt och framåt är man alldeles för ineffektiva. Den enda i offensiven som sticker ut i mitt tycke är Hazard, vilket lag man än håller på så går det inte att förneka vilken världsklass spelare det är, en spelare som kan vinna matchen åt Chelsea på egen hand.

Överlag så har ändå Chelsea en ganska fin form, 5 vinster, 1 kryss och 1 förlust på dem 7 senaste matcherna. Förlusten kom mot Liverpool, inget man kan klandra dem över men krysset kom sist mot Burnley hemma, något som kan bli väldigt kostsamt i slutet av säsongen. Nu vidare till vårt spel, jag personligen tycker att det finns stort spelvärde i Chelsea asian +0.25 till fina 1.68 då jag inte tror man förlorar idag. Vinner Chelsea så vinner vi, skulle matchen bli kryss så går vi ändå halv plus. Med det sagt, så länge Chelsea inte förlorar idag så går vi plus!

Sammanfattning kring vårt speltips:
Visst United har gått som skräp senaste tiden men toppmatch är ändå toppmatch och dem är alltid svårspelade men jag tycker ändå 1.68 på detta spel ligger alldeles för högt, United är INTE bättre än Chelsea, speciellt inte om man kollar senaste veckornas form och vem säger inte att den håller i sig idag med? Man har förlorat 7 av dem 9 senaste matcherna, vinsterna har kommit mot sämre lag som Watford/West Ham och en målskillnad på 5-18 dessa matcher är inte riktigt något att hurra över.

Speltips: Chelsea Asian +0.25
Odds: 1.68
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 17:30

Rygga spelet hos LeoVegas och få upp till 2000 kr extra

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn