Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Levante - Rayo Vallecano

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Dagens spel hittar ni i La Liga mellan Levante - Rayo Vallecano i en match där allting står på spel!

Läget i hemmalaget:
Med 3 matcher kvar att spela så ligger Levante på 16e plats och har 37 poäng, samma poäng som Girona som ligger precis under och bara två poäng mer än Real Valladolid som ligger under nedflyttningsstrecket. Man märker att Levante är under press och har pushat på bra i sina hemmamatcher där man faktiskt har dominerat spelet och kommer till många lägen, detta visade man både mot Real Betis som man vann över med 4-0 men även mot Espanyol dessförinnan som slutade 2-2.   

Läget i bortalaget:
Rayo Vallecano är inne i ett läge där man behöver gå all in i varje match som man spelar framöver. Vallecano kommer från en tung seger där man slog Real Madrid med 1-0 på hemmaplan. Laget ligger näst sist med 31 poäng men har tekniskt sätt fortfarande chans att klara ett nytt kontrakt i La Liga speciellt med tanke på att man har kvar att möta dem 3 lagen som är inblandade i bottenstriden. Men manmåste vinna idag för att fortsätta leva på hoppet!

Sammanfattning:
Levante har varit väldigt giftiga framåt och gjort minst 2 mål/match i sina 4 senaste hemmamatcher. Idag har man ett dunder tillfälle att ta 3 poäng och ser det som en måste match för att hänga kvar då man har två svåra matcher kvar, borta mot Girona som kommer vara en 6 poäng match och avslutningsvis hemma mot Atletico Madrid som sällan viker ner sig. Även Vallecano är i behov av vinst idag men det som talar emot dem är deras bedrövliga bortaspel där man har förlorat 7 raka matcher med ett snitt på 2,86 insläppta mål/match!

Jag anser att Levante är det bättre laget och har ändå visat bra spel hemma på sistone, men jag kommer inte våga mig in på raka spelet då Vallecano har väldigt mycket att spela om. Jag tänker såhär att om Levante leder med 1-0 så kommer Vallecano verkligen öppna upp sig rejält då dem behöver vända på matchen och 2-0 kan komma. Men om Vallecano lyckas med att göra första målet så kommer Levante trycka på ganska ordentligt, Levante har visat sårbarhet i backlinjen och släpper till en hel del mål. Men hur matchen än slutar så tror jag inte Levante går mållösa idag och spelar att dem gör minst 2 mål i matchen!

Speltips: Levante över 1.5 mål
Odds: 1,66
Insats: 3/5 units
Spelstopp: klockan 13:00

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn