Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Valencia - Arsenal

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Torsdagens speltips: Returmöte Europa League mellan Valencia - Arsenal där första matchen slutade med 3-1 till Arsenals fördel!

Läget i hemmalaget:
Valencia har gjort en bra säsong och ligger förnärvarande på 5e plats, 3 poäng bakom Getafe som har den sista Champions League platsen. Med två matcher kvar att spela i Ligan så har man fortsatt förhoppningar om att gå om Getafe då man själva har ”lätta” matcher kvar medan Getafe besöker Camp Nou härnäst och avslutar mot Villareal som vaknat till liv och spelar om sin överlevnad. Med det sagt så sätter man stort fokus i returmötet mot Arsenal där man förlorade första mötet med 3-1.

Valencia kommer från en urladdning där man besegrade Huesca med hela 6-2! På hemmaplan så har man varit grymt starka i år. Man förlorade mot Eibar på övertid i sin senaste hemmamatch men innan dess så hade man 20 raka matcher utan förlust och vunnit 15 av dem.

Läget i bortalaget:
Arsenal ser ut att ta en Europa League plats men frågan är om man slutar på 5e eller 6e placering där den ena ger en direkt plats medan den andra är en kvalplats till Europa League. Det skiljer endast en poäng mellan Arsenal och Man United, med andra ord så är det bara en vinst som räknas i Premier League sista omgång! Trots en tidig straff av Abuameyang så fick man bara 1-1 mot Brighton senast och just där försvann chansen på 4e platsen. Hur kommer detta påverkar truppen? Kan man ladda om eller gick luften ur där?

Sammanfattning:
Valencia måste vinna med minst 2-0 för att ta sig till final. Som tidigare nämnt så har man varit riktigt svårslagna på hemmaplan och har fått spelet att stämma mer och mer allt eftersom säsongen har pågått. Arsenal har råd att förlora med 1 måls marginal och ändå gå vidare, man kommer förmodligen spela lite avvaktande för att göra bort sig, men Arsenal har visat stora problem med sitt bortaspel i Premier League och det kommer definitivt inte bli lättare på spanskt mark nu när man möter ett starkt hemmalag. Arsenal har tidigare spelat på Estadio de Mestella vid 3 tillfällen och förlorat samtliga. Jag tycker att Valencia är ett stabilare lag än Arsenal och vinner matchen.

Speltips: Valencia vinner
Odds: 1,95
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: klockan 21:00

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn