Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Ittihad - Dibba

av Lisandro Mare| Fotboll, Förenade Arabmiraten - Gulf League
Speltips: Vårt spel i samma liga satt relativt enkelt igår och ikväll ska vi försöka med något liknande i bottenmötet mellan Ittihad -Dibba!

Ittihad – Dibba Speltips:
Vad ska man säga om denna match då… Det är ett väldigt dåligt hemmalag mot ett extremt dåligt bortalag om man ska gå rakt på sak. Serien består av totalt 14 lag där Ittihad ligger på en elfte plats, 24 insamlade poäng på 24 matcher. Det återstår bara två matcher och man kommer inte åka ut, chansen finns men då behöver man förlora dem två sista matcherna medan Emirates vinner bägge sina PLUS man har 20 mål tillgodo i målskillnaden. Med det sagt så är man klara till 99.9999%!

Hemmalaget Ittihad är inte så bra men är det något lag som är sämre så är det dagens motståndare Dibba! Man ligger sist på 13 poäng och kommer med största sannolikhet att åka ut. Man är dock inte helt uträknande, chansen att stanna kvar i den högsta ligan lever fortfarande men man har inte allting i sina egna händer. Dibba måste vinna dem två sista matcherna och Emirates eller Fujairah måste förlora båda sina.

Nu kan vi gå över till den största anledningen varför jag väljer att spela den raka ettan till 2.07, det är ju inte för att Ittihad är så ’’bra’’ på hemmaplan, enbart 3 av 12 vinster är ingenting man bör hylla utan det är för Dibba är extremt dåliga på bortaplan! Man har hittills hunnit med 12 bortamatcher och det har resulterat i 2 kryss samt 10 förluster med iskalla 12/33 i målskillnad. Släpper man in 2.8 mål bakåt per match i snitt, ja då är det inte så lätt att vinna.

Kollar vi under en längre period så ser det lika mörkt ut, ingen vinst på dem 19 senaste bortamatcherna, 17 förluster och 2 kryss med en målskillnad på 17/54. Sist dessa lag möttes var i december 2018 och då vann Ittihad med 3-1 på bortaplan!

Sammanfattning kring vårt speltips:
Jag vill ändå passa på och skicka ut en varning inför denna match, i dessa lite mindre ligor så händer det att man ger bort matcher och det är lite skrämmande att den raka ettan låg på 1.65 under natten och har nu höjts till 2.07. Jag vet inte vad det beror på då jag inte hittat någon ny information, jag kommer ändå att köra men sänka insatsen denna gång. Ska vi gå in på matchen en sista gång så är det bara 3 poäng och ingenting annat som gäller för Dibba men klarar man verkligen hålla tätt i defensiven när man trycker upp? Defensiven är redan förskräcklig och nu när man måste trycka på extra mycket i offensiven så kommer Ittihad ha väldigt fina ytor att spela på. Hade gått in med ett hårdare bett om denna match spelades för 5 omgångar sedan men i och med den kraftiga oddshöjningen samt slutspurten så väljer jag att sänka insatsen till 2/5 units och hoppas att det är en ärlig match vi får se, då har Ittihad stor chans att vinna!

Speltips: Ittihad vinner
Odds: 2.07
Insats: 2/5 Units
Spelstopp: 20:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn