Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Tre olika singelspel!

av Lisandro Mare| Fotboll, Turkiet - Super Lig
Speltips: Idag har jag tre olika spelförslag, jag personligen kommer att spela dem som singlar men gillar man alla spel så kan man självklart även köra 1 unit som trippel till 3.91! Matcherna hittas i Turkiet/England/Italien där första matchen startar klockan 19:30!

Kasimpasa – Konyaspor Speltips:
En match som hittas i Turkiet, det återstår bara två matcher kvar och inget av lagen har någonting att spela om. Förväntar mig en ganska öppen matchbild men lite rotationer hos bägge lagen. Trots att Kasimpasa ligger på trettonde plats så är man faktiskt ett av lagen som producerar flest mål framåt. Totalt 50 mål efter 32 spelade matcher, det är enbart tre lag som gjort fler mål. Mitt spelförslag idag är båda lagen gör mål till 1.53, ett spel som Kasimpasa löst i 8 raka hemmamatcher men även 4 raka inbördes när man spelat på hemmaplan!
Speltips: Båda lagen gör mål till oddset 1.53, vi investerar 3.5/5 Units

Charlton – Doncaster Speltips:
En match som hittas i England när Charlton tar emot Doncaster. Detta är alltså semifinal playoff till Championship, vinnaren kommer avancera till en final match och där avgörs det om man tar klivet upp eller inte. Första matchen vann Charlton med 2-1 på bortaplan och man gjorde det fullt rättvisst! Otroligt fin form på hemmalaget som vunnit 8 av dem 9 senaste matcherna. Ikväll måste Doncaster fram och på bortaplan övertygar man inte, enbart 1 vinst på dem 10 senaste matcherna, ikväll får man det svårt mot ett Charlton i toppform! Vårt spel ikväll är att Charlton vinner minst en halvlek till 1.53, något man klarat av i 12 av dem 13 senaste hemmamatcherna!
Speltips: Charlton vinner minst en halvlek till oddset 1.53, vi investerar 4/5 Units

Spezia – Cittadella Speltips:
En match som hittas i Italien, det är kvartsfinal och går man hela vägen till finalen och vinner så belönas man med en biljett till Serie A. Det är extremt sällan jag spelar underspel, skulle nog säga att jag gör det 1/100 gånger men idag väljer jag att kliva in med ett mindre bett. Överlag är Serie B en målfattig liga och jag tror vi får se en tight match som mycket väl kan sluta 0-0 alternativ 1-1. Skulle något av lagen ta ledningen så lär man försvara sin ledning med allt man har och skulle det istället stå lika med 20-30 min kvar så tror jag inte något av lagen vågar riskera allt för mycket framåt. Värdet på underspel finns helt klart, det är bara att kolla Cittadellas 19 senaste bortamatcher, hela 16 har slutat med under 2.5 mål. Inte nog med det, 11 av dessa har till och med slutat med under 1.5 mål! Sist men inte minst, när Spezia mött Cittadella på hemmaplan så har det varit väldigt målsnålt, 5 raka matcher där vårt spel suttit med resultaten 1-0, 0-0, 1-1, 0-0, 0-0!
Speltips: Under 2.5 mål i matchen till oddset 1.66, vi investerar 2.5/5 Units

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn