Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Real valladolid - Valencia

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Dagens speltips hittar vi i La ligas sista omgång mellan klara Valladolid och Valencia som spelar om den sista Champions League platsen!

Läget i hemmalaget:
Sista omgången av La Liga och Real Valladolid kan nu pusta ut efter att gjort klart med ett nytt kontrakt i förra omgången när man besegrade Ray Vallecano med 2-1. Detta har givitvist firats av glädje och kan idag bara spela av den sista omgången. Man kommer med största sannolikheten rotera väldigt mycket idag och låta bänksspelare få chansen att spela. Förmodligen så kommer man även släppa in Valencia i matchen då dem har så mycket mer att spela om.

Läget i bortalaget:
Valencia ligger på 4e plats med samma poäng som Getafe som ligger precis under och två poäng fler än Sevilla som skuggar på 6e plats. Vinner man inte sin match idag så kan man räkna med att man tappar fjärde platsen som innebär en Champions League plats. Valencia kommer från två raka vinster och många gjorda mål, 6-2 mot Huseca och 3-1 mot Deportivo Alaves.

Sammanfattning:
Som sagt så är Valladolid redan klara och rotationen kommer att vara på sin plats. Valencia har spelat väldigt bra denna säsong både i Ligan och i Copa Del Rey där man har tagit sig till ända till final. Det kommer vara full fokus på dagens match och måste gå in 110% i varje duell för att inte tappa något åt slumpen. Man har allting i sina egna händer och det är vinna eller försvinna som gäller! Tror att Valencia grejar det med tanke på motståndet tillstånd.   

Speltips: Valencia vinner
Odds: 1,40
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 16:15
 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn