Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Getafe - Villarreal

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Sista matchen i La Liga och Getafe kan bli historiska under eftermiddagen!

Getafe – Villarreal Speltips:
Jag nämnde i vår Facebook grupp att jag kommer reka 2-3 olika spel idag, vårt fokus idag är att plocka fram matcherna där ena laget har allting att spela om medans andra laget är helt avslaget, nu vet man inte om alla spel går vägen men under dem senaste åren så har man märkt av att det laget som inte har något att spela om förlorar 9/10 gånger, även om man är det bättre laget i grund och botten.

Nu vet ni hur planen ser ut, först ut är matchen mellan Getafe och Villarreal, det är extremt tight kring Europa League och Champions League platserna. Just nu ligger Getafe på en femte plats vilken innehåller en EL plats. Man har Sevilla två poäng bakom sig och man har Valencia framför sig med exakt lika många poäng, Valencia håller den sista viktiga CL platsen.

Överlag har Getafe gjort en fantastisk säsong och man förtjänar i mitt tycke belönas med en CL plats för första gången någonsin, man spelar en fin fotboll och har varit stabila under hela säsongen. Man har inte allting i sina egna händer idag, det som krävs är att man plockar fler poäng än Valencia IDAG, något jag inte tror man kommer lyckas med då Valencia med största sannolikhet kommer mangla Valladolid men oavsett vad så måste man försöka och då är det 3 pinnar man behöver!

På dem 15 senaste hemmamatcherna så har man vunnit 12 och det är extremt bra då dem trots allt inte är något ’’topplag’’ i grund och botten, man har även hållit nollan i fyra raka hemmamatcher och då har man mött starka lag som Bilbao, Sevilla och Real Madrid.

Villarreal har varit väldigt ojämna hela säsongen, dem kan göra en toppmatch mot ett bra lag för att sedan tre dagar senare förlora mot ett bottenlag, det är ungefär så deras säsong sett ut men nu har man iaf lyckats säkra sitt kontrakt och har absolut ingenting att spela om. På bortaplan är man dåliga och när vinsterna väl kommit så har det inte riktigt varit mot topplag, 5 av dem 20 senaste borta matcherna har resulterat i vinst och det mot lagen: Sporting, Zenit i EL samt Levante, Girona och Sociedad. Den enda vinsten som imponerar lite halvt är mot Sociedad men även dem har varit lika ojämna som Villarreal.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Vinst och ingenting annat som gäller för Getafe idag, man är ett väldigt stabilt hemmalag, har varit det bättre lagen denna säsong och kan även skriva historia ikväll. Villarreal har ingenting att spela om och risken är stor att man roterar väldigt mycket kring startelvan, ettan ska vara ett väldigt bra spel med dagens förutsättningar, lycka till!

Speltips: Getafe Vinner
Odds: 1.55
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 16:15

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn