Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Wolfsburg - Augsburg

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Sista omgången i den Tyska ligan, Wolfsburg gör jobbet och belönas med en Europa League plats?

Wolfsburg – Augsburg Speltips:
Även här har vi en väldigt viktig match för hemmalaget Wolfsburg, man har allt i sina egna händer och en vinst är vad man kommer att gå för! Just nu ligger man på en sjunde plats vilket betyder EL kval, man har Hoffenheim 1 poäng bakom sig och man har Frankfurt 2 poäng framför sig. Idag tror jag Wolfsburg tar över Frankfurts plats och där med får en direkt plats till Europa League, det är absolut ingen omöjlighet då Frankfurt möter Bayern Munchen på bortaplan, ett Bayern som har guldet att spela om!

Nu har vi gått igenom tabellen lite och ska vi kortfatta allt: Wolfsburg måste vinna matchen för om Hoffenheim gör sitt jobb så räcker inte kryss för Wolfsburg! Vi kan väl även lägga till att Hoffenheim möter Mainz som inte heller har någonting att spela om!

Formen hos hemmalaget ska vi inte klaga på då man enbart har 1 förlust på dem 12 senaste hemmamatcherna. Idag möter man ett avslaget Augsburg som ligger på 14e plats och har även kontraktet säkrat. Augsburg är ett av dem sämre bortalagen, det är bara 6 lag som släppt in fler mål men jag tycker inte det är deras största problem, deras största problem är nog offensiven på bortaplan, speciellt under senare tid då man blivit nollade 5 av dem 7 senaste ligamatcherna.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Liknande dilemma som föregående tips, Wolfsburg måste plocka tre pinnar, är det bättre laget och har allting att spela om och idag möter man ett Augsburg som inte har någonting alls att spela om, ett sämre lag på plan men även ett sämre lag på pappret. 1.40 må inte vara det högsta oddset men eftersom vi maxbettar spelet så blir det ändå en slant plus, jag ser inte Wolfsburg tappa denna möjlighet, ska bara inte hända!

Speltips: Wolfsburg Vinst
Odds: 1.40
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 15:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn