Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

St Etienne - Nice

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Speltips: Återstår enbart två omgångar av den Franska ligan och Etienne har allt i sina egna händer!

St Etienne – Nice Speltips:
Troligtvis dagens sista rek från min sida, finns även en kupong postad i Facebook gruppen till 8.34 gånger pengarna för er intresserade! Kvällsmatch i den Franska ligan, ett otroligt starkt hemmalag som kan säkra sin Europa League plats vid en eventuell vinst ikväll!

Etienne parkerar på en fjärde plats, fyra poäng före Montpellier och fyra poäng bakom Lyon som håller i den viktiga Champions League platsen (kval). Att Etienne går om Lyon kommer bli väldigt tufft, möjligheten finns men sannolikheten för det är inte stor då Lyon måste förlora sina två sista matcher, mot Caen hemma ikväll samt mot Nimes borta.

Ska man vara realistisk så bör Etienne gå för tre poäng ikväll vilket också innebär att man får sin EL kvalplats säkrad, finns ingen anledning att spela avvaktande, speciellt inte på hemmaplan när man är ligans tredje bästa lag. Skulle man tappa idag, ja då kan man få det riktigt tufft då man möter Marseille i den sista matchen på bortaplan, det lär inte bli någon lätt uppgift och det enda logiska är att man avgör allt IDAG.

Etienne har gjort en ganska bra säsong och har även fin form i stundens hetta, dem förlorade visserligen sist mot Montpellier men det speglade inte riktigt matchbilden om man förtjäna mer än vad man fick. Utöver den förlusten så hade man 6 vinster och 1 kryss. På hemmaplan släpper man inte till mycket, enbart 14 insläppta på 18 matcher vilket är mer än godkänt!

Om Etienne har stark defensiv så bör Nice få stora problem med att hota då deras offensiv på bortaplan inte hållit hög klass hittills, enbart 1 vinst på dem 12 senaste och totalt 5 mål, det är inte ens ett mål varannan match i snitt!

Sammanfattning kring vårt speltips:
Återigen samma dilemma som dem två tidigare speltipsen jag rekat idag, Etienne har chans på en CL plats men vid eventuell vinst ikväll så säkrar man åtminstone en EL kval plats! Hemmaplan väger tungt och jag tror inte man väljer att spela avvaktande idag då sista matchen mot Marseille på bortaplan kan sluta väldigt illa, känns helt ologiskt att gå för något annat än tre pinnar ikväll. Dagens motståndare Nice ligger på en sjunde plats och har ingenting att spela om, Etienne gör vad som krävs?

Speltps: St Etienne Vinst
Odds: 1.57
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn