Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

FC Heidenheim - FC Ingolstadt

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga II
Speltips: Dagens speltips hittas i Bundesliga II sista omgång mellan klara Heidenheim ett Ingolstadt som spelar om att hänga kvar!

Läget i hemmalaget:
Inför sista omgången i Bundesliga 2 så har Heidenheim ingenting att spela för och ligger på 5e plats. I lagets tre senaste matcher så har man släppt in 3 mål per match där man förlorade 2 och vann 1. Vinsten kom på bortaplan mot sist placerade Duisburg. Faktum att man släpper in 3 mål per match även mot bottenlag så visar man tydligt brist på motivationen samt man experimenterar med nya formationer och uppställningar. Heidenheim har används sig av 3 olika formationer i sina 4 senaste matcher!  

Läget i bortalaget:
Trots att Ingolstadt ligger på kvalplatsen (3e från sist) så är man just nu ligans formstarkaste lag. Man har vunnit 5/6 senaste och kryssat 1. Ingolstadt har 2 poäng upp till Sandhausen som befinner sig på säker mark. Ingolstadt måste vinna sin match idag annars får man sikta in sig på att kvala för att hänga kvar. Om Sandhausen vinner sin bortamatch så spelar det ingen roll om Ingolstadt vinner, skulle Sandhausen kryssa så kan Ingolstadt ta sig förbi men då behöver man vinna sin match med 3 bollar! Kort sagt så vet Ingolstadt om sina förutsättningar och måste sätta stor fokus på offensiven för att göra dem där 3 målen och utökar sina möjligheter till att hänga kvar.

Sammanfattning:
Hedenheim som experimenterar kommer förmodligen försöka bjuda upp till match inför sin hemmapublik i den sista omgången och inte låsa sin defensiv. Ingolstadt som faktiskt kommer från två raka 3-0 segrar har ett gott självförtroende har inte råd med att låta matchtiden rinna iväg. Jag tror att Ingolstadt gör minst 2 mål i matchen och detta känns som bäst spel i matchen.

Kan även tillägga att Ingolstadt har vunnit 8 av dem 10 inbördesmöten man har haft och förlorat 1!

Speltips: Ingolstadt över 1.5 mål
Odds: 1,53
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 15:30
 

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn