Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bolivar - The Strongest

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Speltips: Idag har jag plockat fram fyra olika spelförslag där oddset i mitt tycke ligger helt fel. Matchen hittas i Bolivia med spelstopp 22:00

Bolivar – The Strongest Speltips:
Oj vilken toppmatch vi har framför oss i den Bolivianska ligan! Jag har plockat fram fyra olika singelspel, ni avgör själva vilket av spelen som lockar er! Ryggar man alla så bör man vara medveten om en sak: Detta är inga enkla spel, värdet finns men vid otur kan alla missas och går allt som planerat så sitter troligtvis 4/4.

Vi kan börja prata om Bolivar som gjort en fantastisk säsong hittills och ligger på första plats VÄLFÖRTJÄNT. Man har i princip dominerat varje match man spelat speciellt på hemmaplan, där är man otroligt starka! Inte nog med att man toppar tabellen, man är även ligans målrikaste lag, dem har gjort totalt 63 mål framåt på 24 matcher, ett snitt på 2.6 mål/match.

På hemmaplan har man raden 10-1-1 samt målskillnaden 37/13 och även här snittar man hela 3 mål/match. Vårt ena spel är att Bolivar gör minst två mål i matchen, något man klarat av i 10 raka hemmamatcher, man har faktiskt gjort minst 3 mål i 8 av dessa matcher!

Nu lite till varför oddset är så högt och det är självklart pga The Strongest ÄR ligans bästa lag, inte spelmässigt just nu men på pappret har man helt klart starkast lag och när allt stämmer så är man oslagbara. Jag väljer ändå att gå emot dem ikväll, har följt Bolivars men även Strongest matcher och laget som imponerat på mig med deras offensiv är helt klart Bolivar.

Sen får man ändå ha i åtanken att hemmalagen i denna liga har extrem stor fördel, alla som spelar på hemmaplan blir på något vis omänskliga och spelar 10 gånger bättre fotboll än vanligtvis men sen på bortaplan kan man tro att lagen spelar med 11 reserver, något i den stilen.

Jag har plockat ut fyra olika spel som jag gillar skarpt och som jag nämnde tidigare, floppar Bolivar så finns risken att man ryker på alla men gör man det jag TROR dem gör så är risken väldigt stor att alla spel sitter. Första spelet är Bolivar vinst till 2.50, ett överodds rakt av och bör ligga på 1.80-1.90 max. Andra spelet är Bolivar 1x till 1,53. Tredje spelet är över 2.5 mål i matchen till 1.47 och sist men inte minst fjärde spelet är Bolivar över 1.5 mål till 1.83.

Speltips Ett: 2.5/5 Units
Speltips Två: 4/5 Units
Speltips Tre: 3.5/5 Units
Speltips Fyra: 4/5 Units
Matchen hittas i Bolivia och startar klockan 22:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn