Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Vitesse - Groningen

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Dagens spel hittar vi i den Holländska ligan mellan Vitesse - Groningen och värdet är helt klart på hemmalaget!

Vitesse – Groningen Speltips:
Jakten på en Europa League plats fortsätter, första mötet vann Groningen på hemmaplan med 2-1 men ikväll så tror jag man får det betydligt tuffare. Vitesse hamnade på en femte plats denna säsong och har varit en av ligans bästa hemmalag ur ett offensivt perspektiv! Det är enbart Ajax och PSV som gjorde fler mål vilket också känns som en självklarhet då man är nivåer bättre än resterande lag.

45 mål på 17 hemmamatcher är fortfarande väldigt bra, ett snitt på 2.6 mål framåt/match. Ikväll måste man vinna och det är något jag tror man lyckas med då Groningen är betydligt sämre än Vitesse. Idag kommer jag spela två olika spel, det ena är Vitesse vinst till fina 1.70 och det andra Vitesse över 1.5 mål till 1.72. Dem fyra senaste hemmamatcherna mot Groningen har resulterat i vinster och det ganska bekvämt, totalt 14-2 i målskillnad och bägge våra spel har suttit i alla dessa matcher!

Som jag nämnt vann Groningen första matchen, starkt men samtidigt hade man fördelen att spela på hemmaplan och nu är det ombytta roller! Detta år hamnade man på en åttonde plats, 8 poäng bakom dagens motståndare PLUS man slutade på en minus målskillnad, Groningen är det enda laget som släppt in fler mål än vad man gjort om man kollar tabellen 1-8 plats.

På bortaplan har man varit en av seriens sämsta, enbart 14 inspelade poäng på 17 matcher och en målskillnad på 13/25 och man kommer till denna match med 6 raka bortamatcher utan vinst. Kollar vi under en lite längre period så har Groningen enbart två vinster på dem 17 senaste bortamatcherna, klarar man verkligen av ett offensivt Vitesse ikväll?

Sammanfattning kring vårt speltips:
Båda spelen känns superbra, Vitesse på hemmaplan brukar oftast innebära målgaranti och nu behöver dem dessutom kliva framåt eftersom man förlorade första mötet. Man har 16 raka hemmamatcher utan förlust och 10 av 11 senaste så har man klarat av att göra minst två mål!

Speltips Ett: Vitesse Vinst
Odds: 1.70
Insats: 4/5

Speltips Två: Vitesse över 1.5 mål
Odds: 1.72
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn