Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

De Graafschap – Cambuur Leeuwarden

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Dagens match hitter vi återigen i holland och då är det bottenlaget Graafschap som tar emot mittenlaget Cambuur från divisionen under!

De Graafschap – Cambuur Leeuwarden Speltips:
Då var det dags för andra mötet mellan Graafschap och Cambuur, detta är alltså en semifinal vilket betyder går man hela vägen så belönas Cambuur med en uppflyttning till den högsta ligan medan Graafschap halkar ner.

Igår hade vi två olika spel i den Holländska ligan, bägge gick vår väg och ikväll försöker vi oss på exakt samma spel! Lagen möttes för tre dagar sedan, en ganska svängig match som till slut slutade 1-1, Cambuur fick även rött kort på sin mittback vilket innebär att han missar dagens match. Resultatet speglade inte riktigt matchbilden, det var inte mycket som gick Graafschap väg och man missade även en straff!

Hemmalaget är inget wow lag då man faktiskt kom näst sist i den Holländska högsta ligan vilket också innebär dessa kvalmatcher om man ska få fortsätta spela i denna liga eller om man får ta klivet ner. Min absolut första tanke var att spela båda lagen gör mål till oddset 1.57 fram tills jag såg att Cambuurs anfallaren Sam Hendriks som gjort 8 mål på dem 14 senaste matcherna är fortsatt skadad.

Cambuur har faktiskt varit riktigt bra senaste tre månaderna där man enbart förlorat 2 av 15 matcher om man kollar både på hemma samt bortaplan. Trots det väljer jag ikväll att gå emot dem, deras avbräck på Sam känns alldeles för tungt och vi får samtidigt inte glömma att Cambuur bara kom på tionde plats i sin serie av totalt tjugo lag, trots sin fina och (tillfälliga?) rusch senaste tre månaderna.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Ett lag från högsta ligan på hemmaplan ska kunna slå ett mittenlag från divisionen under, speciellt nu när Cambuur har ett par viktiga avbräck. Kollar vi inbördes så har Graafschap gjort minst 2 mål i 7 av dem 8 senaste matcherna hemma mot Cambuur, det kommer vara vårt huvudspel och sedan ett mindre bett på den raka ettan! Den enda nackdelen är väl att Graafschap inte gör så många mål, man har gjort mål i 5 raka hemmamatcher men alla har landat på exakt ETT mål men det är inte riktigt någon statistik som stör mig allt för mycket eftersom det var matcher i den högsta ligan PLUS det är helt andra förutsättningar nu eftersom man kommer få 10 gånger större ytor att spela på om man skulle ta en eventuell 1-0 ledning.

Speltips Ett: Graafschap över 1.5 mål
Odds: 1.65
Insats: 3.5/5 Units

Speltips Två: Graafschap Vinst
Odds: 1.90
Insats: 2/5 Units
Spelstopp: 20:45
 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn