Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dagens Maxbett!

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Speltips: Dagens maxbett hittar vi i den Bolivianska ligan där Sport Boys tar emot målfarliga Bolivar!

Sport Boys – Bolivar Speltips:
Fin speldag igår där vi satte ytterligare två speltips! Ikväll fokuserar jag på den Bolivianska matchen mellan Sport Boys och Bolivar, ganska intressant match där bortalaget är klart bättre men samtidigt väger hemmaplan väldigt tungt!

Sport Boys är ett lag i den undre halvan och lär hamna där när säsongen är avslutad. Just nu ligger man på plats 12 av totalt 14 lag med raden 5-8-12 samt målskillnaden 31/49. På hemmaplan har man faktiskt varit extremt dåliga denna säsong men man har gjort sitt mål vilket är viktigt då vårt spel idag är båda lagen gör mål. På 12 matcher har man gjort 17 mål och släppt in 18, ett spel som suttit 10 av dem 13 senaste hemmamatcherna!

Som jag nämnde tidigare, hemmaplan väger tungt och det kan vi se på inbördes där Sport Boys enbart förlorat 1 hemmamatch mot Bolivar, trots att man är minst en klass sämre. Vårt spel BLGM har suttit i 7 raka inbördes med bred marginal.

Bolivar har varit överraskande bra denna säsong men sist åkte man på pumpen, en tuff förlust hemma mot ligans bästa lag och tappa därmed sin första placering. Att Bolivar är bra på offensiven idag kan vi se klart och tydligt med deras 64 mål, ligans mest offensiva lag med snittet 2.5 mål/match.

Bolivar är även laget som varit bäst på bortaplan och även gjort flest mål, efter 12 spelade matcher har man målskillnaden 26/18. Vårt spel har suttit i 8 av Bolivars 9 senaste bortamatcher.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Båda lagen gör mål känns som ett väldigt bra spel på förhand, jag ser inte Bolivar gå mållösa ur denna match och man har hittat nätet nu i 20 raka bortamatcher! Sport Boys är ju det sämre laget men på hemmaplan blir man automatiskt det spelförande laget och därför känns det logiskt att även Sport Boys dunkar dit minst en boll. Båda lagen gör mål hade jag INTE spelat om Bolivar haft hemmaplan men idag lockar det, lycka till!

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.53
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn