Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Caen - Bordeaux

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Sista omgången i den franska högsta ligan och denna match är en av få där något av lagen har något att spela om. Matchen spelas mellan Caen – Bordeaux.

Läget i hemmalaget:
Inför sista omgången så ligger Caen på 18e plats vilket är kvalplats för nedflyttning. Caen har två poäng upp till Amiens som ligger på säker mark och två poäng ner till Djion som har direktnedflyttning platsen. Caen måste gå för vinst idag för att försöka gå om Amiens som har haft väldigt svårt med att vinna (9 matcher i rad utan vinst). Samtidigt får man vara försiktiga att inte förlora matchen för då kan man bli omsprungna av Dijon. Caens form är annars ganska bra, man har rykt upp sig mot slutet och vunnit 3/5 senaste, kryssat 1 och förlorade senast borta mot Lyon med klara 4-0!

Läget i bortalaget:
Bordeaux verkar ha tagit semester ett bra tag nu, laget har 6 raka förluster och detta har varit både mot bra samt dåliga lag. På bortaplan så har man förlorat 8/10 senaste och kryssat 2. Det märks ganska tydligt att Bordeaux inte har något att spela om och spelar bara av säsongen.

Sammanfattning
Caen har allting att spela om och kommer vara taggade till max. Dem är medvetna om Amiens svårigheter med att vinna och ser helt klart en chans att gå om dem idag vid en vinst. Bordeaux har varit helt genomusla och kommer till detta möte helt omotiverade! Caen har dessutom endast förlorat 1/7 senaste inbördes och vunnit 4! Jag tror att Caen gör sitt jobb idag!

Speltips: Caen vinner
Odds: 1.60
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 21:05

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn