Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sparta Rotterdam - Graafschap

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Speltips: Dagens spel hittar vi för femte gången denna vecka i Holland, varför ska vi inte fortsätta hitta spelen här när allting hittills suttit? Ikväll tar Sparta emot Graafschap och jag håller hemmalaget som ett betydligt bättre lag, ikväll går vi mot åttonde och nionde raka vinsten!

Sparta Rotterdam – Graafschap Speltips:
För några dagar sedan spelade vi två spel på Graafschap och satte båda. Idag väljer jag faktiskt att gå emot dem helt och spela exakt samma spel, dvs Sparta Rotterdam raka ettan samt Sparta över 1.5 mål i matchen.

Vi kan börja med att säga detta är en final med dubbelmöte, vinner Sparta så flyttas man upp till den högsta ligan och vinner Graafschap så får man stanna i den högstaligan. Kollar vi på hemmalaget så har man gjort en fantastisk säsong där man kom på andra plats och blev ligans bästa lag ur ett offensivt perspektiv, totalt 78 mål på 38 matcher vilket innebär strax över 2 mål/match.

På hemmaplan så körde man över dem flesta lagen och kammade hem totalt 45 poäng, 7 poäng mer än Twente som även vann serien. Nu när vi ändå pratar om hemmaplan så kan vi även tillägga att man snittade 2.6 mål/match.

Graafschap må spela en division högre men det betyder inte att man är det bättre laget. Man kan blixtra till lite då och då på hemmaplan men på resande fot har man stora bekymmer där man samlade ihop totalt 8 poäng på 17 matcher med en målskillnad på 13-47.

54 insläppta mål på dem 20 senaste bortamatcherna, ett snitt på skyhöga 2.7 mål vilket egentligen är helt oacceptabelt om man vill vinna sina matcher eller ens plocka några poäng. Värt att notera: Sparta kan ställa upp med bästa elvan medan Graafschap har flera avbräck!

Sammanfattning kring vårt speltips:
Jag personligen spelade ganska mycket på Sparta under säsongen vilket till slut blev en bra extra kassa, jag tycker inte man är det sämre laget idag trots att man spelar en division under och på hemmaplan har man en BRA chans för att skaffa ett bra utgångsläge inför returen. Förhoppningsvis kommer man fortsätta spela sin vanliga offensiva fotboll på hemmaplan, det hade varit det mest logiska då dagens motståndare inte är ett bra bortalag och det måste utnyttjas. Sist men inte minst: Sparta har enbart förlorat 2/20 senaste hemmamatcher och mot Graafschap på hemmaplan har man 8 raka utan förlust, 2-0 känns som ett logiskt utgångstips!

Speltips Ett: Sparta Vinst
Odds: 1.75
Insats: 3/5 Units

Speltips Två: Sparta över 1.5 mål
Odds: 1.65
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn