Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Tottenham - Liverpool

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Riktigt fin form där vi prickat in 10 av dem 12 senaste speltipsen! Idag hade jag problem med att hitta en rek och därför blickar jag mot morgondagens Champions League match!

Tottenham – Liverpool Speltips:
Äntligen är det dags för Champions League final där Tottenham ställs mot Liverpool. En final är alltid svårspelad men känslan säger att Liverpool som gjort en sådan fantastisk säsong inte viker ner sig, inte nu i den sista matchen. Vi kommer köra två olika spel, ett maxbett att Liverpool vinner inkl förlängning samt en liten peng på att man vinner under fulltid.

Tottenham gjorde en helt ok säsong får man ändå säga, fjärde plats och 71 inspelade poäng vilket även innebar en garanterad CL plats inför nästa säsong. Att man tagit sig till final är självklart något man ska hylla men samtidigt kan vi inte förneka att dem verkligen haft stolpe in både på kvartfinalen men även semifinalen. Först mot City, en otrolig svängig match som totalt slutade 4-4 och man gick vidare på bortaplan, City gjorde även ett mål i slutet men dömdes senare av för offside, nära!

Kollar vi på semifinalen mot Ajax så var det en riktig sjuk och konstig match, ett Ajax som ledde med 2-0 i halvlek på hemmaplan, många inkl mig trodde att det var över eftersom Tottenham behövde göra tre mål andra halvlek utan att släppa in något och det var exakt vad man gjorde efter ett hattrick av Lucas i den 96e minuten!

Nu spelar iaf Tottenham en final, om man förtjänar att vara där eller inte är en helt annan sak, ibland har man marginaler med sig och ibland går allt emot sig, så är det med denna underbara sport och kommer alltid vara! Liverpool tappa ligan till City men går egentligen inte att skälla ut dem för det heller. Spelar man in 97 poäng, ja då kammar man hem ligan 99/100 gånger så det där lägger jag egentligen ingen extra tyngd på.

Även här har vi ett lag som haft marginalerna med sig men skillnaden här är att man FÖRTJÄNAT sin plats till 100 %. Som Barcelona supporter så gjorde det ont i hela själen att se dem bli överkörda mot Liverpool. Efter man vunnit första mötet med 3-0 så blev man totalt manglade i Anfield med 4-0 och resultatet spegla matchbilden perfekt, det bättre laget gick vidare och jag tror även att just det laget tar hem hela Champions.

Kort sammanfattning kring vårt speltips:
Finaler kan sluta hur som helst, men Liverpool håller jag som det bättre laget och har gjort en fantastisk säsong. Press spelet, defensiven, offensiven ja allt verkligen klaffar. Tottenham kan blixtra till då och då men Pools försvar har varit riktigt bra detta år och frågan är hur många lägen man egentligen släpper till och lyckas Tottenham ta vara på dem ’’få’’? chanserna man får? Liverpool vann bägge matcherna mot Tottenham förra säsongen med 2-1, lycka till!

Speltips Ett: Liverpool Vinst
Odds: 1.94
Insats: 2.5/5 Units

Speltips Två: Liverpool vinner inkl förlängning
Odds: 1.50
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 21:00 (LÖRDAG)

Sätt in 100 kr och få 600 kr att spela för hos 888Sport

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn