Speltips

speltips, tips, odds, betting, EM kval

Skottland - Cypern

av Lisandro Mare| Fotboll, EM-Kval
Speltips: Dagens speltips hittar ni i EM kvalmatchen mellan Skottland - Cypern.

I EM kvalet så har Skottland vunnit en match och förlorat en. Förlusten kom ganska överraskande i premiär matchen borta mot Kazakstan med klara 3-0. Trots att vinsten kom mot stryklaget San Marino så är det ändå skönt att studsa tillbaka på vinnarspåret och idag får man äntligen spela på hemmaplan efter 2 raka bortamatcher. Man kommer att vara laddade inför hemmapublik och har inte råd med poängtapp mot sämre lag.

Även Cypern har en vinst och en förlust i EM kvalet, förlusten var inget att snacka om då man mötte Belgien och precis som Skottland så kom också vinsten mot San Marino. Cypern har normalt sätt väldigt svårt att ta några poäng på bortaplan. Laget hade 7 raka förluster innan man tog en poäng mot Slovenien, då har man ändå mött lag som Bulgarien, Jordanien, Georgien, Estland! Senaste man vann en borta match var mot Gibraltar med 2-1 där man avgjorde i slutminuten.

Skottland är en bättre fotbolls nation än Cypern och det ska vara en ganska stor klasskillnad mellan lagen. 1.44 på Skottland idag är helt okej och den haffar vi!  

Speltips: Skottland vinner
Odds: 1,44
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45
 

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1000 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →