Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, rekare, bonusar, bet365

Grekland - Italien

av Rick Mare| Fotboll, EM-Kval
Speltips: Oj vilken fantastisk form vi har just nu, 12 raka speltips har suttit men även 19 av dem 21 senaste! Igår pricka vi in vårt maxbett redan efter 15 minuter och förhoppningsvis sitter vårt maxbett även idag när det ''nya'' Italien gästar Grekland!

Grekland - Italien Speltips:
Återigen dags för EM-kval och ikväll dunkar vi in ett hårt bett till Italiens favör. Om vi börjar prata lite om hemmalaget Grekland, man har inlett helt okej med en vinst mot Liechtenstein samt kryss mot Bosnien och placerar sig på en andra plats med 4 poäng.

Överlag är Grekland ett relativt defensivt lag och har egentligen alltid varit det men ikväll tror jag att man får det väldigt svårt när stora starka Italien står på andra sidan, Grekland imponerar inte alls på mig om vi kollar på pappret, 7 vinster på dem 20 senaste matcherna. En vinst är alltid en vinst men när dem kommer mot lag som: Liechtenstein, Finland, Ungern, Estland, Egypten, Gibraltar och Cypern så kan vi konstatera en sak: Det är 7 rätt så dåliga landslag utan att låta allt för negativ.

Italien toppar tabellen efter den perfekta inledningen med 2/2 vinster samt fina 8-0 i målskillnad. Man är det bättre laget på planen, man är det bättre laget på pappret och man ska även kunna ta hem alla tre pinnar ikväll så länge man inte gör en sämre match medans Grekland gör en av sina bättre. Tvåan lockar och känns spelvärd om man vill ''chansa'' lite extra men jag personligen kommer gå hårt på: Italien vinner minst en halvlek till fina 1.57.

Kort sammanfattning kring vårt speltips:
Finns egentligen inte så jätte mycket att säga, som jag nämnde tidigare det är en stor klasskillnad mellan lagen och det kommer vi säkerligen få se när matchen är igång, Grekland har aldrig varit kända för att göra många mål samtidigt som Italien aldrig varit kända för att släppa in många mål, målsnål 0-1/0-2 match?

Speltips: Italien vinner minst en halvlek
Odds: 1.57
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 20:45

Rygga spelet hos bet365 och få upp till 1000 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →