Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, rekare, bonusar, betway

Portugal - Holland

av Rick Mare| Fotboll, UEFA - Nations League
Speltips: Final mellan två lag som förtjänar att vara där, svårspelad match och fokuset ligger på ett hörnspel, mot fjortonde raka vinsten!

Portugal - Holland Speltips:
Då var det dags för final i UEFA Nations League, att hoppa in på 1x2 marknaden känns lite för svårt ikväll, Portugal är snäppet favoriter i och med att matchen faktiskt spelas på hemmaplan men samtidigt ska inte det nya Holland underskattas.

Vi kan börja prata lite smått om Portugal, Ronaldo gjorde sin första match i Nations League för bara fyra dagar sedan i semifinalen mot Schweiz och hur gick det? Jo han avgör matchen på egen hand med ett hattrick och man vinner med 3-1. Att jag inte gillar Ronaldo är nog ingen nyhet för dem flesta men samtidigt tvekar jag inte att hylla någon som förtjänar att hyllas, Ronaldo är en av den bästa målgöraren och det har han bevisat under många år nu.

Holland kommer till denna match efter ha slagit ut England med 3-1 efter förlängning och det rättvist, Holland spela ganska bra, dem va lite för slarviga i offensiven vilket gjorde att matchen fick tas till förlängning, lite mer skärpa hos Depay och matchen hade varit avgjord efter 90 minuter. Detta är ett ganska nytt Holland med många nya intressanta namn och en mur i backlinjen med De Ligt/Van Dijk och på offensiven har man De Jong som styr det mesta som även jämförs med Barcelona legenden Iniesta när det gäller själva spelstilen.

Nu till vårt maxbett och det är Holland över 3.5 hörnor till oddset 1.50. Ett spel som känns väldigt bra vid ett 0-0 resultat och skulle Portugal ta ledningen vilket dem mycket väl kan göra, ja då är det mycket som ska gå emot för att spelet inte ska sitta. Kollar vi på statistiken så ser det bra ut, det är ett spel man klarat av i 6 av dem 7 senaste matcherna och då har det varit mot starkt motstånd. Man klara inte spelet mot Vitryssland (3 hörnor exakt) men man klara av spelet mot England, Tyskland 3 gånger, Frankrike, Belgien. Totalt 41 hörnor dessa matcher vilket ger oss fina 5.85 hörnor/match i snitt.

Sammanfattning kring vårt speltips:
En final kan alltid sluta hur som helst oavsett vilka lag som står på pappret och statistik på spelen ska man inte ta på allt för stort allvar, visst statistiken är på vår sida nu men jag hade ändå lagt spelet om statistiken tala emot vårt spel. I dessa matcher får man ändå försöka gå på lite feeling och hur man tror själva matchbilden kommer utspela sig, en Portugal ledning är guld och det är vad vi ska hoppas på!

Speltips: Holland över 3.5 hörnor
Odds: 1.50
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 20:45

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, rekare, bonusar, betway
Speltips

Rygga spelet hos Betway och få upp till 1000 kr extra

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →