Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll.

Kupong 17/06

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Dagens kupong består av en trippel som ni hittar i Dam VM och Europa mästerskapet för U21.

En kort motivering till varje spel:

Sydafrika - Tyskland (Damer)
Här finns det inget snack om saken. Tyskland är flera klasser bättre och ska bara vinna dagens match även om man ställer av stjärnor i laget. Sydafrika förlorade sina två första matcher och har ingen chans längre för att ta sig vidare. Tyskland toppar gruppen med 2/2 segrar! denna match är med enbart för att höja upp oddset lite. 

Korea - Norge (Damer)
Korea har förlorat 2/2 matcher och är nu ute ur VM. Norge vann med klara 3-0 mot Nigeria som Korea förlorade mot, man spelade även ganska jämt mot Frankrike som man förlorade mot med 2-1 efter en ganska sen straff i matchen. Frankrike och USA är favoriter till att vinna hela turneringen. Kollar man Koreas resultat senaste tiden så har man haft det väldigt svårt med att ta poäng mot lag som Norge då medellängden har påverkat spelmässigt! Norge säkrar en avancemang vid en vinst idag! Lagen har möts två gånger tidigare och båda har slutat med Norge vinst 2-0 och 7-1!

Tyskland U21 - Danmark U21
Premiär match i Europa mästerskapet, Tyskland är i bra form och har vunnit 10/12 senaste samt kryssat 2 matcher. På senare tid så har man vunnit mot starka lag som Italien, England, Holland och kryssat mot Frankrike. Danmark är inget dåligt lag men är inte alls i samma klass som tyskarna. Formen är si sådär, man har förlorat 3/5 senaste. Lagen har möts vid 3 andra tillfällen och Tyskland har vunnit samtliga med 3-0, 2-1 och 3-0! Jag tror inte att Tyskland kommer att nöja sig med krysset idag. 


Speltips: Trippel
Odds: 2.54
Insats: 5/5 units
Spelstopp: Klockan 18:00

speltips, tips, betting, leovegas, odds
Speltips

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn