Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Torsdagens Maxbett

av Lisandro Mare| Fotboll, U21 EM
Speltips: Morgondagens maxbett kommer vara i matchen mellan Tyskland U21 och Serbien U21 där jag håller det förstnämnda lagen som stora favoriter!

Tyskland U21 – Serbien U21 Speltips:
Då var det dags för match nummer två i grupp B mellan Tyskland och Serbien. Tyskarna kan spela betydligt mer avslappnat efter man vunnit öppningsmatchen med 3-1 mot Danmark medan Serbien åkte på en hård torsk mot Österrike och då hade man inte ens ett enda skott på mål! Jag blev väldigt imponerad av Tysklands första match och sättet man spelade fotboll på, super stabilt, inte mycket slarv och viktigast av allt: Man skapade väldigt många och fina lägen.

Augsburg anfallaren Marco Richter inledde turneringen med två mål vilket alltid är en viktig boost för en anfallare men den jag faktiskt vill hylla är Dortmund mittfältaren Mahmoud Dahoud! Trots att han inte gjorde något mål, ingen assist heller så var han verkligen nyckeln i speluppbygget, otrolig tekniskt med boll och alltid rörlig i detta offensiva Tyskland.

Serbien var favoriter i första matchen mot Österrike men vad hjälper det när man inte presterar och man fick även mittbacken Jovanovic utvisad sista kvarten vilket innebär att han inte kommer vara tillgänglig i denna match. Serbien är inte dåliga men dem är inte i närheten av Tyskarnas nivå heller, inför denna match har man stor press på sig då man skulle behöva en vinst, inget dem kommer klara av och Tysklands omställningsspel kommer straffa Serbien. Tyskland SKA vara ett bomb spel!

Speltips: Tyskland Vinst
Odds: 1.56
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Rygga spelet hos betsson och få upp till 1000 kr extra!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn