Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Double Up 21/6

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
Speltips: Dagens Double up hittar ni i Europa mästerskapet mellan England U21 - Rumänien U21!

Double up är ett spel där vi kommer försöka att dubbla upp vår insats. Lite kortare analyser kring spelet och riktlinje på oddset kommer att vara runt 2 gånger pengarna. 

Gruppens andra match där lagen kommer från två olika resultat. England mötte Frankrike i första matchen och hade riktigt bra tryck i första halvlek men kunde inte få hål på Frankrike. Målet dröjde till 54e minuten och man hade bra koll på matchen men sen kom utvisning och Frankrike tog över allt mer. Frankrike kvitterade i 89e minuten och vände matchen i 95e tack vare ett självmål! Riktigt tung förlust som inte alls speglade matchbilden för England!

Rumänien vann första matchen mot Kroatien och det gjorde man väldigt rättvist med 4-1! Siffrorna kunde ha varit betydligt större men kunde inte utnyttja ytorna som Kroatien bjöd dem på. Trots att Rumänien vann med 4-1 så var jag inte alls imponerade av deras spel, man hade stora ytor att spela på med slarvade väldigt mycket. Kroatien var helt usla både offensivt och defensivt.

England är ett bättre lag och har stor press på sig att vinna idag. Jag blev som sagt inte alls imponerad av Rumäniens spel och England lär utnyttja sina chanser bättre än vad Kroatien gjorde! Jag är ganska övertygad om att England vinner idag men jag lägger även till att dem vinner med minst 2 hörnor (Rumänen förlorade hörnspelet mot Kroatien med 8-1) Rumänien har 4-1 med sig och kommer förmodligen att fokusera på defensiven idag som kommer göra England bollförande laget och chanser till flera hörnor. Målskillnad kan vara avgörande i slutändan, även om England gör 1-0 så kommer man  förmodligen fortsätta att trycka på för fler mål!

Speltips: Kombo (kolla bilden nedan)
Odds: 2.28
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 18:30

speltips, tips, odds, betting, fotboll.
Speltips

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn