Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Två singelspel och en dubbel, allt i ett!

av Lisandro Mare| Fotboll, U21 EM
Speltips: Sista gruppspelsmatchen och ikväll avgörs allt! Mitt fokus kommer att ligga på hörnor, lycka till :)

Söndagens Speltips:
Söndagar är dagen jag har högst winrate på och det ska vi försöka utnyttja med flera spel! Ikväll spelas sista matcherna i grupp b och det kommer bli en rysare, Österrike som har 3 poäng möter storfavoriterna Tyskland medans Danmark som också har 3 poäng möter Serbien som är ute ur turneringen.

Det vi gör ikväll är att fokusera på hörnor och det andra halvlek då den halvleken kommer med största sannolikhet bli svängig i bägge matcherna. Spelen vi lägger ikväll är: Över 4.5 hörnor andra halvlek, vi kör det som två singelspel men även som en dubbel till oddset 2.03. Den enda matchen som inte klev över 4.5 hörnor andra halvlek var i matchen mellan Österrike - Serbien, det landa på exakt 4 hörnor.

Svårt och säga hur dessa lag inleder matchen men jag är ganska säker på en sak: Andra halvlek lär bli svängig, Danmark kommer inte sluta trycka på OM man skulle ta en 1-0 ledning och Österrike måste också trycka upp på offensiv planhalva om man ska kunna rubba Tyskland. Sist men inte minst, jag är ganska säker att alla dessa lag kommer generera rätt så många hörnor, det enda laget jag är liiiite orolig över är Serbien som redan är ute ur turneringen, har man motivationen och försöka avsluta fint eller går man in med inställningen att bara spela av matchen så man kan åka hem? Svårt och säga men hoppas på det förstnämnda! 

Speltips Ett: Över 4.5 hörnor andra halvlek (Danmark - Serbien)
Odds: 1.42
Insats: 4/5 Units

Speltips Två: Över 4.5 hörnor andra halvlek (Österrike - Tyskland)
Odds: 1.42
Insats: 4/5 Units

Speltips Tre: En dubbel på ovanstående matcher till oddset 2.03 med insatsen 2.5/5 Units

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn