Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Afturelding - Grotta Seltjarnarnes

av Lisandro Mare| Fotboll, Island - Division 1
Speltips: Dagens andra rek från min sida, vi har ett spel på Spanien sen några dagar sedan för er som missat. Med det sagt: Ikväll kliver vi in hårt när två målrika lag drabbas samman!

Afturelding - Grotta Seltjarnarnes Speltips:
Idag kliver vi in med ett maxbett i den Isländska matchen mellan Afturelding och Grotta. Ni som hängt på ett tag vet redan vad spelet är, så fort vi kliver in i den Isländska världen så är det målspel som gäller och idag är det inget undantag, över 2.5 mål spelas hårt!

Förhandsstatistiken går inte att klaga på, det är två otroligt målrika lag som möter varandra, man gör sina mål men släpper även in onekligt mycket. Om vi börjar kolla på hemmalaget så ligger man på en femte plats efter 8 omgångar, man har gjort 16 mål och släppt in 13 vilket innebär 3.6 mål i snitt/match. Kollar vi sedan på deras hemmastatistik så har spelet suttit i 11 raka matcher och 14 av dem 15 senaste med ett snitt på skyhöga 4.7 mål/match! Här nedanför har ni en bild på deras senaste hemmamatcher.[bild]

Nu över till bortalaget och det ser minst lika bra ut där på förhand, man ligger på en tionde plats och har gjort 12 mål samt släppt in 18, ett snitt på 3.75 mål/match. Vårt spel ikväll har suttit i 10 av dem 11 senaste bortamatcherna för Grotta med snittet 3.6 mål/match. Här nedanför har ni en bild på deras senaste bortamatcher.[bild]

Sammanfattning kring vårt speltips:
Isländska ligan, speciellt dem lite lägre divisionerna brukar producera väldigt många mål och enligt spelbolagen förväntas det bli en relativt jämn matchbild då ettan ger 2.70 medans tvåan ger 2.30. Detta är något positivt i mitt tycke då bägge lagen kan utmana om vinsten och inte ett lag som är alldeles för stora favoriter för då brukar motståndarlaget backa hem och kriga för kung och fosterland för att hålla 0-0 så länge det går. Sist men inte minst, spelet har suttit 6/8 senaste inbördes, 1-2/2-2?

Speltips: Över 2.5 mål
Odds: 1.53
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 21:15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn