Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Tyskland - Sverige

av Lisandro Mare| Fotboll, VM - Damer
Speltips: Dagens speltips hittar ni i kvartsfinalen mellan Tyskland - Sverige i Dam VM!

Tyskland – Sverige

Oavsett om det är ungdomar, damer eller herrar som spelar så är Tyskland alltid en maskin som är väldigt svårslaget. Damerna är i en väldigt fin form och har vunnit 14/16 senaste matcher och kryssat 2 och har en imponerande målskillnad. I VM har man än så länge vunnit alla sina matcher och hållit nollan i samtliga. Tyskland tog sig vidare från åttondelsfinalen mot Nigeria efter stabila 3-0 seger!

Sverige vann 2 av 3 matcher i gruppen, vinsterna var ganska väntade då man mötte ett väldigt dålig Thailand och ett ganska uselt Chile. Så fort man mötte ett bättre motstånd så förlorade man med 2-0 mot USA, visserligen vilade man några spelare men USA var också klara för avancemang och spelade inte fullt ut. Sverige tog sig vidare från åttondelsfinalen i mötet mot Kanada efter 1-0 seger i en väldigt låst och chansfattig match.

Tyskland är betydligt starkare än Sverige och detta har man visat både spelmässigt och via sina resultat. Lagen möttes i en träningsmatch så sent som i april och då vann Tyskland matchen med 2-1. Kollar vi historiskt så har lagen möts vid 18 tillfälle där Tyskland vunnit 13, förlorat 4 och kryssat 1.
 

Speltips: Tyskland vinner
Odds: 1,65
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 18:30

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn