Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dagens tre singelspel!

av Lisandro Mare| Fotboll, Copa America
Speltips: Formen håller i sig och idag har jag plockat fram tre olika singelspel i matchen mellan Uruguay - Peru och förhoppningsvis avslutar vi kvällen med en plus kassa!

Uruguay - Peru Speltips:
Ikväll hoppar vi in på tre olika singelspel i kvartsfinalen mellan urstarka Uruguay och Peru där jag håller det förstnämnda som väldigt stora favoriter till ett odds som lockar. Innan vi går in närmare på lagen så kan jag nämna spelen lite snabbt: Det speltipset vi går in hårdast på är en Uruguay vinst till 1.68 och mindre bett på Uruguay över 1.5 mål samt Luis Suarez målskytt i matchen.

Nu kan vi börja prata lite smått om Uruguay, jag har fått många frågor angående vad jag tycker om årets Copa America och hur lagen har presterat hittills och jag har gett samma svar varje gång: Uruguay har varit bäst och fortsätter dem på liknande sett så hade jag inte blivit förvånad om man går hela vägen. Man kom etta i sin grupp efter ha besegrat Ecuador med 4-0, spelat 2-2 mot Japan samt vunnit mot Chile med 1-0. Otroligt fina resultat mot Ecuador/Chile och krysset mot Japan får man ta med en nya salt, Uruguay spela riktigt bra under hela matchen men det var en sån natt där väldigt mycket gick stolpe ut och om jag minns rätt så hade man faktiskt 3 ramträffar den matchen. Spelar man upp samma matchbild 10 gånger så hade dem troligtvis vunnit 9/10 ggr med minst tvåmålsmarginal.

Vårt andra spel är Uruguay över 1.5 mål vilket jag gillar väldigt mycket till nästan två ggr pengarna, 1.98 för att vara exakt. Ett spel man löst 5/6 gånger under 2019 med målskillnaden 17/2. Statistiken må se bra ut men det är faktiskt inte därför jag väljer detta spel, det är kvartsfinal och vi alla vet vilka ytor som finns när det ena laget har en ledning, speciellt sista 20 minuterna och förhoppningsvis leder Uruguay tills dess.

Vårt tredje och lägsta bett är Suarez målskytt och jag ska inte ljuga, jag har haft problem sen igår kväll om jag ska välja Suarez eller Cavani, båda har varit fantastiska detta mästerskap och bägge har gjort två mål var OCH bägge står på exakt samma odds, 2.23. Till slut föll det på Suarez, han har känts liiite hetare än Cavani och efter sin viktnedgång samt operation så märker man verkligen att han hittat rätt till sin form, inte bara målmässigt men även sättet han rör sig på. Att välja Cavani istället för Suarez som målskytt är absolut inget fel, procentmässigt så känns det 50/50 och jag gick på min magkänsla!

Det enda positiva man kan säga om Peru är att man kvalificerat sig till en kvartsfinal, bättre än så blir det faktiskt inte. Man inledde med 0-0 mot Venezuela, man vann mot Bolivia med 3-1 samt förlora mot Brasilien med 5-0. Först och främst, vinsten mot Bolivia ska man inte höja alldeles för mycket, visst en vinst är alltid en vinst men för er som inte vet: Bolivia är riktigt usla. Efter det så blev man totalt överkörda av Brasilien med 5-0, en match som lika gärna kunde slutat 10-0. Peru har sen 1995 gått vidare till kvartsfinal två gånger och bägge gångerna har resulterat i förluster.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Uruguay är inte 1 nivå bättre utan minst 2-3 nivåer bättre och kollar man spelmässigt IDAG så är man 4-5 nivåer bättre. Så stor skillnad är det mellan lagen i mitt tycke och jag ser inte hur Uruguay inte skulle vinna under 90 minuter. Som jag nämnde igår i Chile reken så är Uruguay ett lag som alltid spelar med 100% hjärta, kämpar glöden i det landslaget är helt fantastiskt vilket vi även kan se på deras statistik, man har hållit nollan 5/6 senaste matcherna. Inte nog med att man har Godin/Gimenez i mittförsvaret som sällan gör misstag och sedan har man Suarez/Cavani, dem två anfallarna som troligtvis kämpar mest i defensiven när motståndarlaget har bollen, tillsammans med Brasiliens/Liverpools Firminho. 2-0/3-0?

Speltips Ett: Uruguay vinst
Odds: 1.68
Insats: 4/5 Units

Speltips Två: Uruguay över 1.5 mål
Odds: 1.98
Insats: 3/5 Units

Speltips Tre: Luis Suarez målskytt
Odds: 2.23
Insats: 1.5/5 Units
Spelstopp: 21:00
 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn