Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bygg ett spel med Rick Dag 7

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Som jag nämnde i vår Facebookgrupp så tänkte jag att vi testar ett nytt koncept! Tanken är att vi ska bygga ett spel varje dag till ett lågt odds, någonstans mellan 1.35-1.65. Vi kommer att köra alla spel på Leovegas just för att få till en fin startkassa vilket dem erbjuder med deras bonus, 100% upp till 2000 kr för nya kunder. Med det sagt så kommer jag utgå att vår spelkassa är 4000 kr och varje insats kommer vara 1000 kr, länk till Leo finns här nedanför för er som vill vara med! Vi ska försöka lägga ett spel varje dag så länge utbudet/kassan tillåter och när Juli månad börjar närma sig sitt slut så får vi helt enkelt se hur det gått för oss. Varje spel kommer ha en kort statistik motivering och jag kommer uppdatera i varje rek hur vår spelkassa ser ut, lycka till!

San Jose - Club Aurora Speltips:
Igår hade vi ett spel i den Bolivianska ligan men tråkigt nog blev matchen uppskjuten vilket innebär pengarna tillbaka. Ikväll har jag plockat fram en annan Boliviansk match och spelet är: San Jose vinst + San Jose över 1.5 mål till oddset 1.43.

Ikväll klockan 23:15 ska San Jose ta emot Aurora och i mitt tycke är det enorm klasskillnad mellan lagen och det kommer vi med största sannolikhet se på resultatet efter 90 spelade minuter. San Jose avslutade säsongen magiskt på hemmaplan där man vann 8 raka matcher och man gjorde minst två mål i alla dessa matcher. Anledningen till varför man gör så många mål är: Stekhete Carlos Saucedo som dundrade in 23 mål på 24 matcher förra säsongen och vann även skytteligan!

Nämnde detta flertals gånger förra säsongen och jag nämner det igen, Aurora är ett av dem sämre lagen och kommer befinna sig i botten större delen av säsongen. Ibland lyckas man plocka lite poäng på hemmaplan men på resande fot går det inte tillräckligt bra. På dem 15 senaste bortamatcherna har man 1 vinst, 2 kryss och 12 förluster. Enda vinsten kom mot Nacional Potosi med 1-0 och om jag minns rätt så var det ett skott från nästan halva plan som målvakten gjorde världens tabbe på (kan ha fel).

Premiär matcher är alltid en liten extra gambling men jag har väldigt svårt att se Aurora kunna hota någonting ikväll. San Jose har även 7 raka hemmavinster mot just Aurora och det med klara vinst resultat --> 3-0, 3-2, 3-2, 2-1, 5-3, 4-0, 4-0.

Startkassa: 2000+2000 kr bonus
Nuvarande Kassa: 1850 kr
Dagens Insats: 1000 kr
Spelstopp: 23:15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn