Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

San Jose - Wilstermann

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Söndagens sista spel avslutas självklart i våran favorit liga, allt annat hade varit en skräll! Dagens speltips har suttit i 13 raka hemmamatcher och vi blir erbjudna 1.60, fint värde!

San Jose - Wilstermann Speltips:
Vi ser ut att sätta 3/3 spel på den andra Bolivianska matchen mellan The Strongest - Royal Pari i vår Facebook grupp och tänkte att vi följer upp med ännu en Boliviansk match. Skulle egentligen inte sätta mig och reka då jag varit vaken sen klockan 06.00 och tänkte lägga mig alldeles strax men kändes straffbart att inte posta ett sådant fint spel.

Som dem flesta vet så är San Jose en av mina favoriter i den Bolivianska ligan, speciellt när det gäller målspel då dem i princip alltid levererar för oss. Man har inlett säsongen OK, inget märkvärdigt och man kan betydligt bättre, 3 vinster, 2 kryss samt 1 förlust.

Något som är fortsatt positivt är att förra årets skyttekung men även skytteledaren detta år Carlos Saucedo fortsätter leverera då han redan stått för 5 av San Joses 10 mål i ligan, löser en balja ikväll med?

Jag vill inte påstå att Wilstermann är dåliga men man har överpresterat, man toppar ligan med 5 vinster och 1 förlust med imponerande 13/4 i målskillnad. Går egentligen inte att klaga på den inledningen men det kommer inte hålla sig hela vägen, förr eller senare kommer dem sakta men säkert halka ner mot mitten av tabellen.

Sist men inte minst, San Jose har vunnit 11 av dem 12 senaste hemmamatcherna och man har löst spelet i 12 raka hemmamatcher, 2-1/2-2 möjligtvis?

Speltips: San Jose över 1.5 mål
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 23:15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn