Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens maxbett!

av Lisandro Mare| Fotboll, AFC - Champions League
Speltips: Ikväll kliver vi in med ett tungt maxbett mellan två målrika lag, risk för tight inledning men så fort första målet kommer, ja då garanterar jag er att det kommer svänga REJÄLT.

Al - Sadd - Al Duhail Speltips:
Åttondelsfinal i AFC CL, första matchen sluta 1-1 och då hade vi rekat båda lagen gör mål, något vi kommer göra ikväll med! Dessa känner varandra mycket väl, Sadd vann ligan efter 22 spelade omgångar med HUNDRA gjorda mål medans Duhail kom på en andra plats med 52 gjorda mål.

Qatars matcher förra säsongen snitta totalt 5.5 mål medan Duhails matcher snittade 3.1 mål. Riktig härlig snitt och visserligen är det ingen vanlig ligamatch men jag tror inte det kommer vara någon större skillnad, kommer fortfarande vara en toppmatch och troligtvis lika många målchanser som första matchen hade.

Båda lagen gör mål har suttit i 9 av dem 10 senaste matcherna för Sadd, även 9/10 när dem haft hemmaplan. Motståndaren Duhail har klarat linan i 5 raka matcher och det är sällan man går mållösa ur en match.

Bäst av allt är ju helt klart inbördes, istället för att skriva massor om det så bifogar jag en bild, spelet har suttit väldigt bekvämt i 13 raka matcher![bild]

Speltips: Båda lagen gör mål
Odds: 1.50
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 18:15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn