Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Liverpool - Chelsea

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Super Cup
Speltips: Toppmatch ikväll klockan 21.00 där Liverpool och Chelsea drabbas samman. Varit ganska jämnt mellan lagen senaste åren men hur pass bra kommer Chelsea vara detta år efter ha förlorat Hazard till Real Madrid?

Liverpool - Chelsea Speltips:
UEFA super cup final där vinnaren från Champions League ställs mot vinnaren från Europa League, matchen är historisk på många olika vis, vi kommer få se en kvinnlig domare och vi kommer få se två Engelska lag som drabbas samman, matchen spelas i Turkiet och vi tar ställning!

Inför kvällens match har jag plockat två olika spel, det ena är att Liverpool gör minst två mål i matchen och det andra är Chelsea över 3.5 hörnor. Anledningen till varför jag har ett spel på vardera lag kanske inte låter logiskt men om man grubblar på det lite så börjar det låta logiskt haha!

Liverpool är favoriter, inget snack om den saken och man inledde även Premier League med en fin 4-1 vinst över nykomlingarna Norwich. Jag tror inte vi får se samma siffror ikväll men jag tror Liverpool tar ledningen förr eller senare vilket gör att Chelsea måste trycka framåt vilket mycket väl kan resultera i hörnor.

Mötet avgörs IKVÄLL, det är inget dubbelmöte och därför kan det bli ruskigt svängigt sista 20 minuterna om något av lagen har en ledning, vilket Liverpool förhoppningsvis har tills dess. Ska vi säga 2-0 som slutresultat?

Även statistiken på hörnorna ser bra ut på förhand, Chelsea har klarat linan i väldigt bekvämt i 8 raka tävlingsmatcher, vi behöver minst 4 hörnor från dem och på dessa 8 matcher har man fått minst FEM, totalt 58 vilket ger oss snittet 7.2 hörnor/match.

Återstår att se om man får den matchbilden man hoppas på men förhoppningsvis visar Liverpool vart skåpet ska stå med en ledning innan minut 70 för att sedan kontra in andra bollen i slutskedet, lycka till!

Speltips ett: Liverpool över 1.5 mål
Odds: 1.58
Insats: 3.5/5 Units

Speltips två: Chelsea över 3.5 hörnor
Odds: 1.62
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn