Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Bate Borisov - FK Sarajevo

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Dagens speltips hittas i Europa League matchen mellan Bate - Sarajevo!

Bate Borisov – FK Sarajevo
En returmatch i Europa Leage kval där Bate vann första mötet med 2-1. Bate som egentligen försökte kvala in till Champions League men åkte överaskande nog ut mot Rosenborg som vann på målskillnad. Bate är halvväggs inne i sin serie (Vitryssland), man ligger för närvarande på 2a plats och är ganska starka hemma där man har raden 8-0-1 samt 21-4 i målskillnad.

Sarajevo är inte alls lika varm i kläderna och har bara spelat 3 matcher i Bosniska ligan. Även Sarajevo åkte ut i Champions League kvalet och detta efter att ha förlorat båda möten mot Celtic där man blev totalt överkörda i båda möten!!

Bate har större erfarenhet från Europa spel och var även det bättre laget i första mötet. Nu spelar man på hemmaplan. Bate har som sagt även kommit längre in i säsongen och har därmed ett högre tempo i kroppen. Trots att Sarajevo behövde vinna returmötet mot Celtic så hade man inte ett enda skott på mål eller någon hörna på hela matchen. Förlorade dessutom bollinnehavet med 63-37! Jag tror att man får det tufft även  idag.

Speltips: Bate vinner
Odds: 1.47
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 19:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn