Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Athletic Bilbao - Barcelona

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Äntligen drar den Spanska ligan igång och först ut blir en riktig intressant match mellan Bilbao och Barcelona!

Athletic Bilbao - Barcelona Speltips:
Ikväll är det premiär i la liga och självklart hoppar vi in direkt! Jag har plockat fram tre olika spel där hörnorna står i fokus! Rent generellt så är Bilbao ett bra lag, förra året gjorde man inte sin bästa säsong efter ha hamnat på en 8:e plats men man ska absolut inte underskattas, på hemmaplan kan man slå vilket lag som helst! Man har spelat många försäsongsmatcher, totalt 8 matcher vilket har resulterat i 4 vinster, 3 kryss och 1 förlust. Inte godkänt enligt mig då alla lag man ställts mot har varit sämre förutom möjligtvis Roma. Trots en sämre säsong från Bilbao så avsluta man ruskigt starkt på hemmaplan, 11 raka utan förlust! Ett möte mot Barcelona inkluderat som slutade 0-0.

Hur står det till i Barcelona då? Kollar vi förra året så avsluta man riktigt riktigt tufft! Först åkte man ut i semifinalen mot Liverpool, trots att man hade en 3-0 ledning från första mötet och ca 2 veckor efter det förlorade man cupfinalen mot Valencia. Visserligen vann man ligan stabilt med 11 poäng men kollar vi helheten och hur nära man var på att ta fler titlar så tycker inte jag en ligatitel räcker. Att åka ut mot Liverpool, vilket är ett fantastiskt lag ska inte ske när man har en 3-0 ledning, att förlora matchen absolut men att göra en repris utav förra årets CL mot Roma ska inte ske.

Under försäsongen har det ändå sett väldigt bra ut, man har spelat totalt 5 matcher och vunnit 4 och det mot tuffa lag som t.e.x: Napoli två gånger, Arsenal samt Chelsea.

Gällande värvningar så tycker jag man gjort det riktigt bra, man har fått in Firpo från Betis, ingen startspelare men vi kommer säkerligen få se honom avlasta Alba i backlinjen då och då. Man har fått in Frankie De Jong, en klassvärvning rakt av och har kommit in i Barcelona bäst av alla värvningar, fullt förståeligt då han kommer från Ajax som har liknande spelstil. Sist men absolut inte minst är självklart den största värvningen: Antoine Griezmann, skicklig spelare som känner laget väl efter ha spelat i Atl Madrid senaste 5 säsongerna.

Ikväll saknar Barcelona Messi p.g.a en skada, han bör vara spelklar snart men inför kvällens match vill man inte ta onödiga risker, ett tungt avbräck men samtidigt kan detta vara nyttigt för resterande offensiva spelare. Nu när Messi inte spelar så kommer resterande offensiva spelare få ta mer ansvar, något jag inte tror dem har något emot. Coutinho har mycket att bevisa, likaså Dembele och ikväll har dem chansen att göra ett avtryck och spela sin ''egna'' stil vilket dem inte kan göra fullt ut med Messi på plan. Sen får vi inte glömma Griezmann som vill få en bra start i sin nya klubb och Suarez behöver vi inte gå in på då den karln är alltid hungrig efter mål, även om man möter ett division 6 lag utan publik.

Nu till våra spel, första speltipset är Barcelona över 1.5 hörnor första halvlek, något man klarat av i 6 av dem 7 senaste mötena mot just Bilbao. Dagens andra speltips är över 3.5 hörnor första halvlek, ett spel som suttit 4 raka inbördes med snittet 5.8 hörnor och det sista spelet är en Barcelona vinst, den är mest ''osäker'' av alla och därtill lägsta bettet men jag personligen tror man löser det i slutändan, tränaren Valverde som fått otroligt mycket kritik kommer gå för vinsten ikväll och ingenting annat.

Speltips ett: Barcelona över 1.5 hörnor 1:a halvlek
Odds: 1.47
Insats: 4/5 Units

Speltips två: Över 3.5 hörnor 1:a halvlek
Odds: 1.55
Insats: 3/5 Units

Speltips tre: Barcelona vinst
Odds: 1.70
Insats: 2/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn