Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Parma - Juventus

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Serie A premiär omgången mellan Parma - Juventus!

Parma - Juventus
Seriepremiär och Parma får direkt det värsta tänkbara motståndet i form av giganten Juventus. Förra säsongen klarade Parma av att hänga kvar i Serie A med 3 poängs marginal och det känns som att man kommer att få det minst lika tufft även i år. Juventus var överlägsna förra säsongen och vann ligan ganska enkelt och detta med flera matcher kvar.

Denna säsong har Juventus förstäkt laget ytligare i hopp om att vinna Champions League. Många Juvve fans visade ett stor missnöje mot Allegri som höll i handbromsen och lät Juventus spela den absolut tråkigaste fotbollen i hela Europa! Värvningen av Chelsea tränaren Sarri visar tydligt att man vill göra stora förändringar! Juve har förstärkt med mittbacken De Ligt som trots sin ringa ålder redan anses vara en av världens bästa i sin position. Man har även förstärkt mittfältet genom att hämta in Rabiot från PSG och som går direkt in i startelvan. Anfallet är överflödigt och idag ryktas det om trion Ronaldo, Dybala och en formstark Costa att startar på topp.

Det är ganska stor klasskillnad mellan lagen och Juventus bör vinna dagens match oavsett vilka som får starta. Man har ambitioner att vara bäst i Europa och då ska en premiärmatch som denna bara vinnas! Tränaren Sarri kommer inte vara på plats idag men spelarna är tillräckligt professionella för att ta in instruktioner och göra en bra match.

Speltips 1: Juventus Asian handicap -1
Odds: 1.49
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 18:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn