Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sevilla - Celta Vigo

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Spanska högsta ligan mellan Sevilla - Celta Vigo. Vi har nu 9 raka vinster på rekarna som jag har delat och nu går vi mot 10e!

 

Sevilla- Celta Vigo
Sevilla landade på en 6e plats för säsongen och fick se sig själva bli omkörda av både Getafe och Valencia som slutade på 4e respektive 5e plats. Sevilla hade ett väldigt svagt bortaspel och hade under en period 10 raka bortamatcher utan någon vinst. De svaga bortaspelet har självklart varit orsaken till att man haltade efter i tabellen. Men denna säsong har man inlett på bästa möjliga sätt och vunnit båda sina matcher som dessutom var på bortaplan. Detta visar tecken på styrka och Sevilla kommer definitivt vara med och krigar i toppen. Sevilla har annars haft en bra försäsong och detta har givetvis speglat sig på dem inledande matcher.

Det var inte så långt ifrån att Celta Vigo åkte ur La Liga förra säsongen då man slutade precis ovanför nedflyttningsstrecket. Man var ett av ligans absolut sämsta bortalag då man lyckades endast vinna 2/19 matcher! Celta Vigo har numera 12 raka bortamatcher i ligan utan någon vinst. Man kommer till detta möte från en hemmavinst mot Valencia men förlorade dessförinnan hemma mot Real Madrid.

Sevilla är normalt sett väldigt hemmastarka och är i en fin form. Celta Vigo brukar bjuda upp till match och jag tror Sevilla kommer att utnyttja dem ytorna som kommer att skapas!  

Speltips: Sevilla vinner
Odds: 1.53
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 20:00

 

                                                             

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn