Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Always Ready - San Jose

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: I Bolivia brukar vi slakta 80-90% av våra spel och idag har jag plockat ut fyra olika spelförslag. Vill man hoppa in på alla eller välja ut något avgör man själv men ha i åtanken: En dålig matchbild och alla fyra spel kan lika gärna missas. Spelen är riktigt bra men en match ska också spelas, lycka till!

Always Ready - San Jose Speltips:
Ikväll smäller vi till med fyra olika spel i en match som kan explodera målmässigt! Innan vi går in i matchen, dagens fyra spelförslag: Över 2.5 mål, San Jose över 1.5 mål, mål i bägge halvlekarna och sist men inte minst, över 1.5 mål första halvlek!

Nu till lite info om matchen, ett Always Ready som är favoriter på förhand om vi kollar oddset men på pappret är San Jose 1-2 snäpp bättre, hemmafördelen väger ruskigt tungt här och matchen kan sluta exakt hur som helst! En sak som jag är övertygad om är: Det borde bli målrikt sett till hur lagen spelar sin fotboll, statistiken ser bra ut men matchbilderna brukar se ännu bättre ut.

Det har spelats totalt nio omgångar och kollar vi tabellen så ligger hemmalaget på en femte plats med målskillnaden 17/11, en BRA målskillnad för våra spel. Bortalaget San Jose ligger på en sjätte plats, två poäng bakom med nästan samma målskillnad, 18/10.

På hemmaplan brukar Always Ready spela hyper offensivt och det är sällan man går mållösa ur en match, man har gjort mål i 25 av dem 26 senaste matcherna, totalt 84 mål vilket ger oss snittet 3.2 mål/match.

San Jose med anfallaren Carlos Saucedo är ALLTID ett hot mot alla lag, spelar ingen roll om man spelar på hemmaplan eller bortaplan, offensiven ligger ALLTID i fokus när man spelar vilket även gör att man släpper in massa onödiga mål bakåt, Saucedo vann skytteligan förra året och har denna säsong mäktat med 7 mål på 9 matcher.

Bägge dessa lag kommer till denna match med två raka vinster, Ready slog Blooming borta med 3-2 (riktigt starkt) samt 6-0 hemma mot Destroyers. San Jose vann senaste matchen mot Real Potosi med 3-2 och innan det slog man Bolivar på BORTAPLAN med hela 4-1, ett Bolivar som har bäst form i hela ligan och den raka tvåan gav faktiskt 8.50 gånger pengarna.

Dessa två lag har mött varandra två gånger totalt, bägge matcherna var under 2019 och man kan lugnt säga att det blev målfyrverkeri! San Jose vann sist meed 6-2 på hemmaplan och innan dess 3-3 på Readys hemmaplan, är man lika effektiva idag?

Speltips ett: Över 2.5 mål
Odds: 1.50
Insats: 4/5 Units

Speltips två: Mål i bägge halvlekarna
Odds: 1.51
Insats: 3.5/5 Units

Speltips tre: San Jose över 1.5 mål
Odds: 2.29
Insats: 1.5/5 Units

Speltips fyra: Över 1.5 mål första halvlek
Odds: 2.16
Insats: 2/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn