Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dagens spelvärde!

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Lördagar är alltid fint utbud men varför fokusera på dem större ligorna när vi har en Bolivianska ligan tillgänglig?

Jorge Wilstermann – Nacional Potosi Speltips:
Fin utdelning igår på våra fyra spel i den Bolivianska ligan och idag hoppar vi in på ytterligare ett i mötet mellan Wilstermann och Nacional. Ett hemmalag som verkligen överraskat denna säsong och toppar ligan efter nio omgångar, inte riktigt något man trodde på förhand men man har spelat bra och förtjänar sin första placering.

Spelförslaget jag plockat ut idag är Wilstermann över 1.5 mål till 1.60, känns som ett bra spel och tror helt ärligt spelet sitter relativt snabbt. På hemmaplan har man hunnit med fyra matcher och det har blivit full pott, man har även gjort minst två mål i alla dessa matcher, totalt 13 mål!

Det enda problemet med dagens spel är: Nacional är inget lag som brukar släppa in många mål, oftast brukar det vara 1-2 insläppta i snitt MEN mot Wilstermann på bortaplan har man haft väldigt stora bekymmer. På dem 10 senaste inbördes (bortaplan) så har man släppt in minst två mål, man har även 12 raka bortamatcher mot Wilstermann utan vinst, 11 av dessa har man släppt in minst två mål.

I och med Wilstermanns form samt hemmafördelen så känns spelet riktigt bra, att man ska kunna göra två mål ikväll ska inte vara allt för svårt om man spelar sitt vanliga spel, Nacional har haft två tuffa bortamatcher och på dem släppte man in 3 samt 2 mål + förlora bägge. 2-0/3-1, något sådant?

Speltips: Wilstermann över 1.5 mål
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 units
Spelstopp: 23:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn