Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Mallorca - Athletic Bilbao

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Äntligen är landslagsmatcherna över och dem större ligorna börjar kicka igång, först ut är matchen mellan Mallorca - Athletic Bilbao där jag håller det sistnämnda laget som favoriter!

Mallorca - Athletic Bilbao Speltips:
Inför kvällens match har jag plockat ut ett spel jag verkligen gillar och det till överraskande 1.72, att Bilbao vinner minst en halvlek! Hemmalaget Mallorca är nykomlingar och har fått en ganska tuff inledning, man vann första matchen hemma mot Eibar med 2-1 efter ett självmål i den 75:e minuten och efter det har man fått stryk mot både Sociedad och Valencia utan några mål gjorda framåt. Utöver dessa La Liga matcher så spelade man även en träningsmatch för ca en vecka sedan mot Poblense, ett lag i dem lägre divisionerna och även där fick man stryk med 2-0!

Bilbao går BRA just nu och förtjänar att ligga på tredje plats efter tre omgångar, man inledde premiären mot Barcelona, en match man vann med 1-0 efter ett magiskt mål av 38 åriga Aduriz som enbart varit på planen i EN minut. Efter det fick man 1-1 mot Getafe borta samt en stabil 2-0 vinst mot Sociedad, samma lag som Mallorca förlora mot i den andra omgången. Under landslagsuppehållet så har även Bilbao hunnit med en träningsmatch och det mot Toulouse, en match som slutade med en 2-1 vinst.

Överlag känns Bilbao som det hetare laget i stundens hetta och man är betydligt bättre på pappret men även på planen. Det var ett tag sedan dessa lag mötte varandra och på dem fem senaste inbördes har Bilbao vunnit ALLA med enbart ett insläppt mål, målsnål 0-1 vinst?

Speltips: Bilbao vinner minst en halvlek
Odds: 1.72
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn