Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Jerv - Tromsdalen

av Lisandro Mare| Fotboll, Norge - OBOS-Ligaen
Speltips: Dagens speltips hittar ni i norska andra ligan mellan Jerv - Tromsdalen!

Jerv - Tromsdalen
Jerv hittar vi på 12e plats men på hemmaplan så är man ganska svårslagna där man har raden 5-5-1 samt 16-8 i målskillnad. Trots bortaförlusten senast så har man varit ganska bra på sistone, 4/7 vinster och 2 förluster på dem senaste är helt klart godkänd speciellt med tanke på att ena förlust kom mot Aalesund som har full pott hemma 11/11 vinster! Visserligen ligger man på 12e plats men med 7 matcher kvar att spela så skiljer det endast 5 poäng upp till kvalplatser för uppflyttning. Med andra ord en måste match för Jerv idag om man ska hänga på tåget.

Vad finns det att säga om Tromsdalen? Inte särskilt mycket förutom att dem ligger sist i tabellen och har bara skrapat ihop 8 poäng på 23 spelade matcher och har raden 2-2-19 samt 28-68 i målskillnad!! Laget har förlorat 10/11 senaste matcher och detta oftast med flera mål!

Tromsdalen kan glimta till lite då och då och plockar poäng men det händer väldigt sällan och generellt så man seriens stryklag. Jerv är som sagt hemmastarka och behöver vinna denna match för att ta ett steg närmare kvalplatsen!  

Speltips: Jerv vinner
Odds: 1,55
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 15:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn