Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens kupong + vinstboost

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: En kupong på kvällens Champions League matcher till oddset 9.29! Har du inte konto sedan tidigare hos MrGreen så kan du utnyttja deras vinstboost där du kan få upp till 5000 kr extra helt omsättningsfritt, mer info hittas om du klickar på den svarta länken nedanför, lycka till!

Barcelona - Inter:
Hemmalaget Barcelona har inte riktigt övertygat denna säsong och stor anledning till det är alla skador som dykt upp viktiga spelare och inte minst på Messi. Inför kvällens match har både Messi och Dembele fått grönt ljus och skadelistan börjar se bättre ut! Oklart om Messi kommer få starta idag men skulle bli väldigt förvånad om han inte får minst 30 minuter och det räcker för den lilla magikern att avgöra en match på egen hand. Inter har fått med sig resultaten men man har inte imponerat för fem öre. I den första matchen fick man med sig 1-1 mot Slavia Prag på hemmaplan, en match man i princip blev utspelade och hittade kvitteringen i den 92:a minuten. Överlag har Inter haft stora problem mot Spanska lag på bortaplan, på dem 19 senaste har man raden 3-2-14 och mot just Barcelona har man förlorat 4/4 matcher med målskillnaden 8/0.
Speltips: Barcelona vinst @1.63

Liverpool - Red Bull Salzburg:
Stora och starka Liverpool inledde med en förlust med 2-0 mot Napoli, för mig personligen är det ingen större skräll då Napoli kan vinna men även utklassa vilket lag dem än möter på hemmaplan. Salzburg vann sin första match och det med stil, hela 6-2 hemma mot Genk men idag är det ett helt annat motstånd! Salzburg må köra över dem flesta i Österrike men nu är det ett av världens bästa lag på bortaplan. Liverpool går för 3 poäng och ingenting annat i och med förlusten inledningsvis, förhoppningsvis stänger man matchen, 2-0/3-0?
Speltips: Liverpool Asian -1.5 @1.74

Slavia Prag - Borussia Dortmund:
En av dem tidiga matcherna och här synar jag målspelet! Prag fick med sig 1-1 i den första matchen på bortaplan mot Inter men man hade bud på betydligt fler mål och förtjänade att vinna. Dortmund är helt klart det bättre laget men Prag ska inte underskattas och Dortmund har en tendens att släppa in onödiga mål på bortaplan. Känns som en svårspelad match och 1-2 är utgångstipset men skulle inte bli förvånad om matchen istället sluta 2-1/2-2.
Speltips: Över 2.5 mål i matchen @1.68

Genk - Napoli:
Här är en match jag velat på ett tag om jag ska ta med den eller inte och jag går helt enkelt på magkänsla, spelet är Genk över 3.5 skott på mål vilket jag inte ser som en omöjlighet, visst är Napoli ett par klasser bättre men det är inte på liv eller död match för Napoli medan det är det för just Genk då man förlora första matchen mot tabellens ''sämsta'' lag samtidigt som Napoli vann mot tabellens bästa lag. Känslan säger att Genk ändå kommer ha ett helt ok tryck mot Napoli målet och skulle Napoli ta en relativ tidig ledning så är det bara bra för oss.
Speltips: Genk över 3.5 skott på mål @1.95

Kupongen spelas alltså som en fyrling till oddset 9.29 och MrGreen erbjuder nu alla nya kunder en vinstboost upp till 5000 kr extra utan omsättningskrav på länken här nedanför, lycka till! 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn