Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Celtic - CFT Cluj

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Dagens speltips hittar vi i Europa League mellan Celtic - CFT Cluj.

Celtic – CFR Cluj
Celtic spelade en ganska jämn match senast och fick med sig en poäng borta mot Rennes. Man är nog ganska nöjda med poängen och kan idag gå för alla tre. Celtic är ett starkt hemmalag där man brukar dominera sina matcher med en hög press och skapar många farliga chanser. I ligan går man som vanligt riktigt bra och har raden 6-1-0 samt 22-5 i målskillnad.

Cluj hittar vi i Rumänska ligan och toppar sin tabell med raden 7-3-1 samt 28-8 i målskillnad. Bortaspelet är inte alls lika vasst där man har spelat 2-2-1 och idag får man även ta sig utanför Rumänska gränser och möter ett Celtic med ett enormt publikstöd! Cluj gjorde annars en stark insats på hemmaplan i sin första Europa League match mot Lazio och vann med 2-1. Dock så hade Lazio ställt av några nyckelspelare.

Lagen möttes så sent som i augusti i ett dubbelmöte i Champions League kval. Första mötet fick Celtic med sig 1-1 på bortaplan men förlorade överaskaden på hemmaplan i en galen match som slutade 3-4 till Cluj som vände matchen i 80e minuten och avgjorde i 97e! Celtic är ett bättre lag i grund och botten och gör sällan plattmatcher på hemmaplan, lägg till att man är revanschsugna samt behöver 3 poängare på hemmaplan om man nu ska kunna ta sig vidare från gruppen.

Speltips: Celtic vinner
Odds: 1.58
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 21:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn