Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sharjah - Al Ain

av Lisandro Mare| Fotboll, Förenade Arabmiraten - Gulf League
Speltips: Legenden Marcus Berg är inte kvar i Al Ain men det stoppar inte oss från att spela ett målspel som suttit 19/20 ggr!

Sharjah - Al Ain Speltips:
Dagens matcher hittar vi i Förenade Arabemiraten mellan Sharaj och Al Ain, en ganska jämn match på förhand men en sak är säker: Vi kommer troligtvis få se en väldig svängig match med många mål!

Denna säsong har lagen enbart hunnit spela två matcher i ligan, hemmalaget Sharaj vann bägge sina och sitter på målskillnaden 5-1 vilket ger oss snittet 3 mål/match. Al Ain har också inlett med två vinster samt målskillnaden 6-3, ett snitt på 4.5 mål/match.

Nu kanske inte detta snitt har någon speciell betydelse då det faktiskt bara spelats två matcher men det ÄR två väldigt målrika lag och som dem flesta vet så har jag rekat denna liga mååååånga gånger, speciellt Al Ains matcher då dem i mitt tycke är seriens bästa men även offensivaste lag sett till hur matchbilderna brukar utspela sig.

Vårt spel ikväll är båda lagen gör mål, ett spel jag hade hoppat på utan att ens behöva kolla statistiken då jag ändå känner till denna liga/lag men vad som kommer locka er som inte följer denna liga är nog inbördes då det i princip inte kan se bättre ut. Spelet har suttit i 12 raka inbördes för Sharaj när man spelat på hemmaplan, totalt 46 mål vilket ger oss snittet 3.8 mål/match. Kollar vi inbördes på hemma/bortaplan så har spelat suttit hela 19/20 gånger och även där med snittet 3.8 mål/match. Känns som ett solklart maxbett på förhand, finns absolut ingenting som talar för en målsnål match, frågan är bara hur pass effektiva man är, lycka till

Speltips: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.57
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 19:15

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn