Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Schalke 04 - Köln

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Bundesliga mellan Schalke 04 - Köln. Nu är vi uppe i 8 raka speltips som har suttit och förhoppningsvis inkasserar vi även denna!

Schalke 04 - Köln
Förra säsongen underpresterade Schalke och var faktiskt nära att åka ur Bundesliga men lyckades hålla sig kvar tack vare sin slutspurt där man plockade in viktiga poäng. Denna säsong har man kommit igång på ett helt annat sätt och är uppe i en normal standard igen som man annars är vana vid att se. Schalke har inlett med raden 4-1-1 samt 13-6 i målskillnad. Förlusten kom mot Bayern så det var inte så mycket att säga till om men sedan dess så har man 4 raka och klara vinster. Riktigt starkt att vinna över Leipzig senast med 3-1 på bortaplan och detta ger självklart en extra boost för självförtroendet inför dagens match!

Nykomlingen Köln har fått en riktig dålig start i Bundesliga och ligger näst sist i tabellen med raden 1-0-5 samt 4-15 i målskillnad! Man har två raka 4-0 förluster och en av dem kom senast hemma mot Herta Berlin. Det känns som Köln kommer få det tufft i år och tror inte att man har någonting att hämta mot ett formstarkt Schalke 04!

Speltips: Schalke vinner
Odds: 1.70
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 18:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn