Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Double Up 10/10

av Lisandro Mare| Fotboll, Double Up
Speltips: Dagens Double Up hittar ni i kvällens EM-Kval matcher!

Double up är ett spel där vi kommer försöka att dubbla upp vår insats. En mindre analys kring spelet och riktlinje på oddset kommer att vara runt 2 gånger pengarna. 

Kroatien - Ungern
Efter 5 spelade omgångar så leder Kroatien gruppen med en poäng före både Slovakien men också Ungern som man möter idag. Kroatien är ruskigt starka på hemmaplan och revanschsugna efter förlusten mot Ungern senast där man dominerade matchen och fick dessutom med med sig ett ganska tidigt mål. Sedan 1994 så har Kroatien spelat 33 EM-kval matcher på hemmaplan och inte förlorat en enda, man har vunnit 25 av matcherna och hållit nollan i 20/33 av dem. Ungern har gjort det bra i gruppen hittills men har det svårt på bortaplan, man har vunnit 1/7 senaste bortamatcher och den kom mot Azerbajdzjan som ligger sist i gruppen med 1 poäng. Kroatien har inte råd att tappa poäng på hemmaplan idag och måste gå för en vinst för att inte äventyra sin plats i EM!

Österrike - Israel
Österrike har 10 poäng och ligger 3 poäng efter ledande Polen. Man inledde med två förluster där den ena kom hemma mot polen och den andra borta mot just Israel som man möter idag, men har ryckt upp sig rejält med 3 raka vinster och sedan 0-0 borta mot Polen. Även Österike har varit starka på hemmaplan i EM-Kval matcher där man har vunnit 6/7 och hållit nollan i dessa. Israel har 8 poäng och måste gå för vinst för att inte tappa mer mark vilket kommer skapa ytor för Österrike att spela på. Israel form är inget vidare, på dem tre senaste matcherna så har man förlorat med 4-0 mot Polen, 1-1 mo Makedonien och 3-2 förlust mot Slovenien. Försvarsspelet är inte det bästa just nu och kommer förmodligen få problem även idag. Israel har förlorat 5/6 senaste bortamatcher och släppt in i snitt 2.88 mål per match! 

Speltips: Double Up (Se bild)
Odds: 1,99
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 20:45
[bild]

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn