Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Brescia - Fiorentina

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Speltips: Båda lagen gör mål och Donnarumma frälser vårt spel? Det är i alla fall tanken när Brescia och Fiorentina drabbas samman i kvällens Serie A match!

Brescia – Fiorentina Speltips:
Ikväll är det en väldigt intressant match som står på schemat när Brescia och Fiorentina drabbas samman, det är en ganska självklarhet att Fiorentina är favoriter idag men Brescia ska INTE underskattas på hemmaplan trots den dåliga formen man just nu har.

Efter 6 omgångar ligger Brescia på en 16:e plats med målskillnaden 7/9 samt 6 inkasserade poäng, inte så jättebra men man får ha i åtanken att man är nykomlingar och säsongen är fortsatt ung. På dem fyra senaste ligamatcherna har man 3 förluster och 1 vinst. Det kanske inte låter så jättebra men samtidigt tycker jag inte det är så jätte illa heller. Förlusterna kom mot Juventus med 2-1, Napoli med 2-1 och Bologna med 4-3. En förlust är egentligen aldrig bra men 2-1 mot Juve/Napoli är ändå inte dåligt i och med den stora klasskillnaden mellan lagen. Förlusten mot Bologna får ändå anses som lite otur då man hade en 3-1 ledning i halvtid och i den 48:e minuten drog man på sig rött kort och där vändes allt, på köpet gjorde man även ett självmål.

Spelet jag är inne på idag är båda lagen gör mål till 1.65 men även en tv peng på Donnarumma målskytt till skyhöga 3 i odds! Det är väldigt sällan Brescia går mållösa ur en match, 12 raka hemmamatcher där man hittat nätet och 10 av dessa har varit 2 eller fler mål och stor anledning till det är just Donnarumma som redan gjort 5 mål på dem 7 senaste tävlingsmatcherna. Donnarumma vann även skytteligan förra året i Serie B med sina 25 mål, att han gör mål idag till 3 gånger pengarna känns super spelvärt, dock en mindre insats.

Dagens motståndare Fiorentina har gjort det rätt så bra inledningsvis, efter 7 spelade omgångar ligger man på en 9:e plats med målskillnaden 12/10. Formen inför kvällens match är också riktigt bra då man har tre raka vinster. Denna säsong har man spelat totalt 8 tävlingsmatcher och båda lagen gör mål har suttit 6 gånger vilket är godkänt. Sist men inte minst, Brescia har spelet två Serie A matcher på hemmaplan, Fiorentina har spelet tre Serie A matcher på bortaplan, spelet har suttit i samtliga matcher!

Speltips ett: Båda lagen gör mål, ja
Odds: 1.65
Insats: 3/5 Units

Speltips två: Donnarumma målskytt
Odds: 3
Insats: 1/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn