Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Atletico Madrid - Leverkusen

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Champions League
Speltips: Dagens speltips hittar ni i Champions League mellan Atletico Madrid - Leverkusen!

Atletico Madrid - Leverkusen

Atletico Madrid spelar som vanligt alltid lika välorganiserad och släpper inte till något gratis men har på sistone haft lite problem med målskyttet. Efter 2-2 matchen mot Juventus så höll man nollan i 5 raka matcher men släppte till slut in ett mål senast mot Valencia som slutade 1-1. I Champions League har man hunnit spela två matcher där man har fått med sig 1 vinst och 1 kryss. Idag krävs det lite extra fokus i matchen, skulle man förlora denna så sätter man sig i en väldigt jobbig situation då man har kvar både Juventus och Leverkusen att besöka. Min gissning är att Atletico går för vinst och försöker vinna gruppen och då är en vinst på hemmaplan ett måste! Atletico har för övrigt 15 raka hemmamatcher utan förlust och vunnit 10 av dem!

Leverkusen ligger i mitten av tabellen i Bundesliga där man har raden 4-2-2. Samtliga vinster har kommit mot bottenlagen Düsseldorf, Augsburg och nykomlingarna Paderborn och Union Berlin)

Dagsformen är ingen vidare och man har 3 raka utan vinst. På bortaplan så har man förlorat 3 av 4 senaste matcher med 4-0, 3-0 och 3-0! Champions League starten har inte heller varit bra, först förlorade man överraskande hemma mot Lokomotiv Moskva och blev sedan totalt överkörda av Juventus utan att skapa en enda målchans i en match som slutade med 3-0! Det är lite av att vinna eller försvinna som gäller idag, man kommer behöva släppa på defensiven och försöka sig på mål mot ett av världens bäst organiserade lag!

Trots Alteticos tunga avbräck i Savic och framförallt Joao Felix som står på skadelistan så tror jag att dagens matchbild passar dem bäst! Leverkusen defensiv håller inte måttet riktigt och behöver släppa på ytligare. Ska vi säga 2-0 och Atletico stänger igen matchen efter det?

Speltips: Atletico Madrid vinner
Odds: 1.71
Insats: 2.5/5 units
Spelstopp: Klockan 18:55

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn