Betway SE Sports Boost Banners

Speltips

Speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare, spelanalys, betway

Bristol Rovers - Bolton

av | Fotboll, England - League One
Speltips: Ett starkt hemmalag tar ikväll emot kris klubben Bolton och vi bäddar fram två maxbett som förväntas gå i hamn relativt enkelt!

Bristol Rovers – Bolton Speltips:
Inför kvällens match har jag plockat fram dubbla maxbett, innan vi går in i själva reken så vill jag passa på att säga: Dessa spel/insatserna har fint värde i MITT tycke. Förutsättningarna pregame kan vara hur bra som helst men sen ska det även spelas en match och det är inte riktigt något vi kan påverka. Med det sagt, har dessa spel inget maxbett värde enligt dig så bör du sänka insatserna lite!

Dagens två singelspel är: Bristol vinner till oddset 1.55 samt Bristol över 1.5 mål till oddset 1.65. Hemmalaget Bristol kommer till denna match med en hyfsad bra form, visserligen förlorade man sin senaste match mot Doncaster på bortaplan men innan dess hade man sju raka matcher utan förlust!

Tabellmässigt placerar man sig på en 7:e plats med 21 poäng och är inte alls långt ifrån första placerade Ipswich då det enbart skiljer 6 poäng. En vinst ikväll innebär att man ligger på playoff platserna till Championship. På hemmaplan är man fortsatt obesegrade med fina 11/5 i målskillnad efter 7 spelade matcher.

Kollar vi lite snabbt på Bolton så är det tyvärr inte mycket som stämmer eller som går vägen för dem. Man har haft många problem, uteblivna löner och fick starta serien med minus 12 poäng. Många spelare har lämnat och alla spelare man spelar med just nu är antingen helt nya eller ungdomsspelare. När jag säger helt nya spelare så menar jag inte att man värvat bra spelare för en viss summa, spelarna man fått in är antingen gratis eller via lån.

Kollar vi tex på Boltons senaste match så var det 10 startspelare som inte var med förra säsongen och det lär ta ett bra tag tills dessa herrar lär känna varandra på planen och spela ihop sig. Tabellmässigt ligger man sist med den USLA målskillnaden 3/28 samt minus 8 poäng, man har alltså redan 21 poäng upp till säker mark och jag tror inte motivationen är så hög just nu…

På dem 22 senaste matcherna har Bolton 4 kryss och 18 förluster med målskillnaden 8/52, man har alltså inte en enda vinst på dem 22 senaste matcherna, enbart lyckats göra 8 mål och släppt in hela 52 bakåt, jag ser verkligen ingen anledning varför det skulle vända för dem just idag på bortaplan mot ett Bristol med fin form.

Varför har spelet högt värde?
Bristol är obesegrade på hemmaplan
Bristol är ett av lagen som släppt in minst mål på hemmaplan
Bolton har inte vunnit på sina 22 senaste matcher
Bolton har 5/5 förluster på bortaplan med målskillnaden 1/19

Speltips ett: Bristol vinner
Odds: 1.55
Insats: 5/5 Units

Speltips två: Bristol över 1.5 mål
Odds: 1.65
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 20:45

Rygga spelet hos betway och få upp till 1000 kr extra här

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →