Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Porto - Rangers

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Igår hamna vi äntligen på vinnarspåret igen när vi satte vårt huvudspel på Barcelona matchen men även livespelet vilket var en lättnad. Ikväll ligger fokuset på Europa League och vi väljer sida!

Porto – Rangers Speltips:
Då var det återigen dags för Europa League när hemmastarka Porto tar emot Rangers. Rent spontant känns det som en rätt så stark etta och det är där vårt spel kommer landa. Porto är och har alltid varit ett extremt starkt hemmalag och det är inte många lag som plockar poäng på Estádio do Dragão. På dem 12 senaste hemmamatcherna så har man vunnit hela 11, då räknar jag inte med förlusten mot Monaco i en träningsmatch.

Kollar vi tabellen så kan det bli en riktig rysare in till det sista om vilka två lag går vidare, just nu efter två spelade omgång har alla lag tre poäng i en relativ tuff och jämn grupp där Porto är favoriter att vinna gruppen. Ett stort plus är att Porto får tillbaka anfallaren Moussa Marega och skulle bli inte chockad alls om han hittar nätet ikväll.

Dagens motståndare Rangers är inget dåligt lag men får ändå anses som ett betydligt sämre lag än Porto. I den Skottska ligan går man starkt och ligger på delad första plats med Celtic efter nio omgångar men sen kan man diskutera hur pass hård konkurens har dessa två lag i den ligan egentligen?

Summan av kademumman så är Porto det bättre laget, har hemmafördelen och är betydligt mer i behov av poäng än vad Rangers är trots att man har exakt lika många poäng. Kanske låter ologiskt då bägge lag har samma poäng men samtidigt väldigt logiskt att det är på hemmaplan man i första hand plockar sina tre poängare för att sedan ha råd med att gå på kryss resultat på bortaplan och inte vara i lika stort behov av tre poäng. Porto gör jobbet och inkasserar en stabil vinst!

Speltips: Porto Vinst
Odds: 1.60
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 18:55

Rygga spelet hos bethard och få upp till 1000 kr extra!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn