Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Dagens trippel!

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Inför denna lördag hoppar vi in i en trippel till oddset 3.50. Matcherna hittas i Italien/Skottland/Holland med spelstopp 15:00.

Tyvärr hinner jag inte motivera respektive spel men jag har i alla fall gått igenom match för match sedan tidigare. Jag kan försöka nämna några korta saker angående matcherna så även ni som inte har någon speciell koll får en bättre inblick. Vitesse matchen, ett hemmalag som ligger på 3:e plats som tar emot ett bortalag på 16:e plats. Det skiljer redan 17 poäng mellan lagen och här har Vitesse en toppchans att inkassera alla poäng. Formen är fin med 4 raka vinster medan Den Haag kommer med 5 raka förluster.

Den andra matchen hittas i Skottland, Dundee toppar tabellen och Dunfermline placerar sig på en 7:e plats av totalt 10 lag. Det är väldigt sällan Dundee tappar poäng på hemmaplan och har hittills mosat alla lag man mött. Efter fyra hemmamatcher har man fullpott med imponerande 18/4 i målskillnad, ett snitt på 4.5 mål/match. Förra året var det 24 poäng som skiljde mellan lagen.

Sist men inte minst Lecce mot Juventus och här är det störst klasskillnad av alla våra matcher. Lecce har inte lyckats plocka en enda poäng på hemmaplan efter tre spelade omgångar och har faktiskt enbart lyckats göra ett mål hittills. Idag möter man Italiens bästa lag och troligtvis åker man på ännu en förlust. Juventus har gjort minst två mål i 8 raka matcher!

Sorry för en kort rek men hoppas det var tillräckligt för att förstå varför jag valde dessa spel. Insatsen jag rekommenderar är 2/5 units, lycka till! 

Vitesse - Den Haag
Speltips: Vitesse vinst

Dundee Utd - Dunfermline
Speltips: Dundee vinst

Lecce - Juventus
Speltips: Juventus över 1.5 mål

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn